Arkiv

Arkiv for juli 2009

Lite nytt

27 juli 2009 Comments off

Lite nytt fra Skreia egentlig, tenkte bare jeg måtte skrive noe så dere vet jeg er i live 🙂

Den siste uken har vi hatt hyggelig besøk fra Nord-norge, det er fast hver sommer og like hyggelig hver gang. Så litt farting rundt omkring har det blitt. En Ikea tur fikk vi tatt sist uke, er ikke vant til å trå i butikker hele dagen så jeg var rimelig pumpa når jeg kom hjem igjen 8) Fant skap til soverommet og litt annet (u)nødvendig til hus og hjem.

Hundene lever vel sitt vanlige liv, men det ser ut som Minna får løpetid tidligere enn jeg trodde, er jo ikke sikkert men akkurat nå ser det sånn ut. Hedda har i tillegg fått løpetid og da vil jeg tro at de andre følger på.

Petter (som nå heter Seppi som betyr hund på Islandsk) og Nemi har funnet seg godt tilrette i sine nye hjem.

Nå er det ikke mange ukene til WAFDAL utstillingen i Oslo, gleder meg alltid til å se om det er noen nye pene hanner!

Beskyttet: Passordbeskyttet innlegg

18 juli 2009 Comments off

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, skriv inn passordet nedenfor:

Stille stund

17 juli 2009 1 kommentar

Nå er Petter også flyttet, og det er stille i huset. Minna savner noen å herje med så en skogstur med bestevennen Jimmy er på tapetet.

Petter reiste til en hyggelig familie ved Konsgberg og vi ønsker de lykke til! Nemi har allerede vært ute av redet i en uke, og er blitt verdens vant Oslo borger. Hun har også hilst på hesten som er glad i hunder, så de har det nok morro sammen, eller iallefall vil få det når Nemi blir større 🙂

Jeg er vel ikke av den sentimentale sorten men det er ett stort ansvar å finne eiere til valpene, og det er ikke alltid man er like heldige, sånn er det vel for oss alle en eller annen gang.  Og det er ikke så lett for noen som ikke har hatt hund tidligere å forstå hva det er å ha en valp i huset. Og hvor viktig trening og grensesetting er allerede fra de kommer i hus. Er alltid redd for at jeg ikke har informert nok. Men heldigvis går det bra i 99% av tilfellene. Man lærer jo også nye ting på veien, og tar lærdom av situasjoner man opplever. Sånn er det vel med alt i livet egentlig?

Men nytt kull er allerede planlagt til senhøst, så får vi bare vente på løpetid 🙂

Her er noen bilder av  søte Petter før han reiste:

Petter på tur

14 juli 2009 1 kommentar

I går fikk Petter være med på skogstur med Hedda og Minna. Siden det er ett lite stykke og gå til skogen så tenkte jeg at ryggsekk måtte være ett bra alternativ når han ble sliten.  Sekken var litt mindre for Petter enn jeg trodde, men det gikk fint. Tror han syntes det var greit å sitte i den til og fra skogen. Han var god og sliten når vi var hjemme igjen. Han har nok arvet slekta sitt gode sovehjerte, sover igjennom hele natta og er ikke våken annet enn når han skal snu seg 🙂

Petter tar en liten hvil i sekken

Petter tar en liten hvil i sekken

 

Utsikt fra sekken

Utsikt fra sekken

Petter speider etter Minna

Petter speider etter Minna

Besøk

13 juli 2009 Comments off

Søndag fikk vi hyggelig besøk av Trine (kennel Dalming) og Turte (Dalming’s Icetea). Petter og Minna koste seg sammen med Turte, mens jeg og Trine fikk sett litt hundebilder og snakket hund.

Trine og Turte som rekker tunga til fotografen

Trine og Turte (Turte rekker tunga til fotografen)

Ha en fin uke og ta godt vare på de firbente!