Arkiv

Arkiv for september 2009

Endelig høst!

11 september 2009 1 kommentar

Ja, endelig kan man slippe hundene løs på jordene, det er en opplevelse første gangen man gjør det på høsten :o) Det er pur glede i en prikkete kropp når de forstår at jordene endelig er tilgjengelig! Om sommeren blir det omtrent bare gåing i skogen, så når høsten kommer er det en god avveksling fra våre vanlige ruter. I går fant Minna den utslitte fotballen til nabohunden og da måtte hun løpe ca 50 runder på jordet med ballen i munnen, mesteparten av tiden kunne hun ikke se hvor hun løp, men hva gjør vel det så lenge man får løpe som en gal?

Minna i farta!

Minna i farta!

I helga får vi besøk fra Oslo som skal hjelpe til med diverse snekring, godt å få hjelp, det setter jeg stor pris på 8) Så det er bare å finne frem snekkerklærne for idag skal jeg legge isolasjonen på plass før de kommer, så er iallefall det gjort.

Min borgerplikt er unnagjort, og ærlig talt skal jeg være glad når valget er over, er så lei av at alle partiene rakker ned på hverandre istedenfor å fortelle om sine egne partiprogram…..

Sørkedalen show 2009, en erfaring rikere…….

7 september 2009 2 kommentarer
Fra venstre BIM Solbo's Kayo, meg i midten og Perdita's Addicted To Love som ble BIS. Foto: Tone Moen

Fra venstre BIM Solbo's Kayo, meg i midten og Perdita's Addicted To Love som ble BIS. Foto: Tone Moen

 

I 2008 ble jeg spurt om å dømme sørkedalen show 2009, sa ja etter litt betenkningstid men sikker på om det var noe for meg var jeg ikke……

 Lørdag 05.09.09 var datoen for det uoffisielle showet som blir avholdt i Oslo nærmere bestemt sørkedalen hver høst. Fredag dro jeg innover ble hentet av Kirsti og hadde en hyggelig kveld med Kirsti, Arild og 2 bergensjenter og selvfølgelig noen prikkete firbente. Skal innrømme at nattesøvnen ble det så som så med både natt til fredag og natt til lørdag, og rasekompendiumet ble lest og studert mange ganger. Lørdag morgen var jeg faktisk mindre nervøs enn jeg trodde jeg skulle være, akkurat da følte jeg at det var like greit å komme seg igang :o)

I ettertid når jeg ser på bilder er det kanskje noe jeg vil ha gjort annerledes, skal være den første til å innrømme det, men jeg fikk iallefall oppleve følelsen med å stå i ringen og skulle plassere hunder, det var jammen ikke så enkelt som jeg trodde! Heretter skal jeg overlate bedømming til dommerne og heller holde meg på utsiden av ringen ;o) Jeg skal ikke gå igjennom hver enkelte hund men kan si at jeg synes gjennomgående vi kunne hatt litt mer substans enn det jeg så, og bedre fronter og lår. Litt mer driv i bevegelse hadde det også kunne vært. På den positive siden så var de fleste glade og utadvente i ringen, det synes jeg var hyggelig! 

Her er resultatene fra beste hannhundklasse og beste tispeklasse

BIS og beste tispe Perdita’s Addicted To Love

2 beste tispe og  BIR valp Perdita’s So Far so Good

3 beste tispe Perdita’s Another Chance

4 beste tispe Napori’s Ever Lasting Love

5 beste tispe Dalmo’s Karmensita

Beste hanne og BIM Solbo’s Kayo

2 beste hanne og BIM valp Spotnik’s Fit For Fun

3 beste hanne Dalming’s Iceman

4 beste hanne Perdita’s Stand By Me

5 beste hanne Dalmo’s Joker II