Hjem > Dogs > År og dag siden sist

År og dag siden sist

5 september 2013

Minna ble parret i Juli men desverre ser det ikke ut til å bli noen valper, »Casper» Curias Bebop var den utkårede, en veldig søt og sjarmerende herremann. Vi forsøker igjen på neste løpetid som jeg forventer i januar/februar 2014.

Før den tid vil Dot.Com’s Here I Come bli parret, desverre har det ikke dukket opp ett nytt hjem til Kitty ennå, så da får hun ha valper her først. Det er kanskje mere praktisk siden hun da vil slippe å skulle tilbake hit en stund etter å ha slått seg til ro i sitt nye hjem.  Kitty er etter Dot.Com’s Carpe Diem (Toot’s Working Class Hero-Svolværgeita’s Unique Lady) og Dalmo’s Aragon The First (Spotnik’s Snow Storm – Dalmo’s Octavia)

Dot.Com's Here I Come ''Kitty''

Dot.Com’s Here I Come »Kitty»

 

Kommentarer er stengt