Arkiv

Arkiv for april 2010

Treig

19 april 2010 2 kommentarer

Her blir det jommen ikke oppdatert ofte, ikke det man prioriterer mest om dagen.

3 av valpene har forlatt redet, det er 3 hannvalper. 1 til Haugesund, 1 til Trondheim og 1 til Sverige. Den siste til Alice sine tidligere forverter som nå skal eie »Arne» Dot.Com’s Hippy Shake sammen med oss. Vi ønsker alle 3 lykke til videre i livet! Håper selvfølgelig at alle vil holde kontakten, så man får følge med hvordan det går!

Buddy og Preben koser seg sammen

Tispene er forsatt for salgs, iallefall 4 av de, 3 sorte og 1 lever.

Valpene ha hatt mye besøk den siste uken, både av voksne og barn, og alle ser så langt ut til å takle det meste. I går hadde vi besøk av 20 russ fra Sandvika og Valler videregående, som skal ha dalmatiner som tema på russebussen. Er spent på om dte ble noen morsomme/bra bilder!

Lenge siden sist

5 april 2010 1 kommentar

Lenge siden sist det ble blogget…. Blir altfor sjelden, skal forsøke å skjerpe meg ! Påsken er unnagjort, kan vel ikke si at været har vist seg fra sin beste side. Men det er det som kjent ikke så mye å gjøre med 🙂

Minna og Jimmy

Første del av påske hadde vi besøk av familie, med 9 valper 4 voksne hunder, 5 voksne personer og 2 barn ble det litt mer støy enn man er vant til. Men så koselig!

Tanteunge med valper

Valpene fikk kos av den eldste tanteungen når de var på sitt rolige. Den yngste var mest opptatt av Minna sitt bur, så der hadde hun besøk titt og ofte. Valpene vokser i rekordfart for tiden, det går unna når de er i farta. Og nå kan de heldigvis være ute en god del når været tillater det.

En søt unghest vi møtte på tur

Idag har jeg fått tid til en tur med Jimmy og Astrid noe som var ett godt avbrekk.

Valpene i lek