Arkiv

Arkiv for januar 2010

Vinter,valper og vær

29 januar 2010 3 kommentarer

Nå begynner det å nærme seg termin for Pippi, så i dag kommer hun, Tim og Anders oppover. Er spent på hvor stor eller liten hun er 🙂 Er ganske mange valpekull planlagt fremover men sånn er det vel egentlig alltid? Ikke noe å gjøre med iallefall, kan bare håpe på mange tisper! Er veldig fornøyd med at jeg denne gangen har valperom med utgang rett ut i hundegården. Selvfølgelig er valpene mye sammens med oss når de begynner å vokse seg til men det er greit å ha ett rom der de kan være i fred, iallefall de første ukene.

Som alltid ligger jeg litt i forkant av valpekull jeg skal ha og er allerede begynt å tenke på Minna sitt kull, siden jeg bruker Aragon på Pippi så får jeg vel tenke i litt andre baner med Minna. Har spanet inn en hanne som ennå ikke har så mange valper etter seg, får prøvd å dra og hilse på ham i løpet av noen mnd. Da kommer jeg tilbake til hvem det er. Han ser iallefall veldig pen ut på bilder og er sorttegnet.

Denne uken fikk jeg bilder av Seppi som er Jakob – Pippi sine avkom, og har »stjelt» noen fra Nemi sine eiere. De har det begge veldig bra og det å få positive tilbakemeldinger veier opp mot alle bekymringer man har når valpene er små og alt skal klaffe ! Her er noen bilder av Nemi og Seppi. Bilder av Pippi kommer i løpet av neste uke!

Ellers går ukene med til vanlige ting, turer med hunder i skogen er dagens høydepunkt og har hatt mange fine turer i uken som har gått!

Fredagskveld på Skreia!

22 januar 2010 2 kommentarer

Fredagskveld på Skreia er vel ikke den mest spennende, så da prøver jeg meg på litt blogging!

Pippi virker til å ha tatt seg, neste helg kommer hun og skal være her så da får jeg sett henne.   Og det blir nok røntgen uken før hun skal føde. I følge sikre kilder 🙂 er hun ganske mye større enn sist.

Minna og Alice er fornøyd over at det er blitt varmere i vært, på slutten av kuldeperioden vi hadde sprang de og la seg i stille protest når jeg tok frem dekkenet……  Lite bilder har det blitt på grunn av kulden, og lite motivasjon men etterhvert kommer det nok noe!

En litt sen gratulasjon til Inger Lise og Daniel som har fått en liten jente.  Junior synes nok det er veldig spennende med en tobent liten i huset. Junior er dessuten innehund for tiden etter å ha skadet seg på tur og måtte sy flere plasser. Men nå er han vel inne i siste uke med krage.

Uheldige Junior....

Beskyttet: In a nutshell…

9 januar 2010 Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Godt Nytt År!

6 januar 2010 Comments off

Godt Nytt År får jeg vel starte med å si!  Begynnelsen av året ble brukt på bursdag til den yngste tanteungen som hadde 1 års dag i oslo.  God mat og selskap ble det før vi vendte nesen hjemover i kaldværet. Jeg er kanskje rar men heller kaldt og fint vær enn, enn glattholke og regn på vinteren. Selvfølgelig behøver det ikke bli så mye kaldere enn -20, da begynner det å bli litt for kaldt for de firbente og gå tur. Desverre har Minna like mye energi om det er kaldt ute. Så man kan få seg noen grå hår av tullet hun finner på 🙂   

 Det er forresten tydelig mange som har satt seg nyttårsforsett, på treningsenteret var det mer folk enn jeg har sett på lenge idag 🙂 Så får vi se hvor lenge de henger med, i slutten av februar begynnelsen av mars er nok mange falt fra vil jeg tro.   

Neste uke har Hedda 11 års dag utrolig hvor fort årene går, hun har bodd hos søsteren min siden hun var 1,5 år menvi har sett mye siden hun har bodd hos oss i perioder. Hun hadde i tillegg ett kull hos oss, så hun er bestemor til G-kullet. Hun er en sprek gammel dame, og akkurat nå er hun oss oss og ligger godt under ett teppe i hundesofaen.    

Hedda

Hedda

Før jul fikk vi åpnet mellom de to stuene og sånn ble det seende ut. Er fornøyd med jobben, hadde selvfølgelig blitt bedre om en snekker hadde gjort jobben, men litt morsomt å gjøre litt selv 🙂 I tillegg malte jeg taket og veggene så det ble litt mer fresh enn det var.   

Åpningen før

Åpningen før

Åpningen etter

Åpningen etter