Arkiv

Arkiv for 6 juli 2009

Litt av hvert…

6 juli 2009 1 kommentar

Endelig etter mange år uten ett fast hunderom står det på tapeten til høsten, papirer med snekker er underskrevet så nå er det ingen vei tilbake. Heldigvis går det an å få anbud om fast pris, så man vet hva det vil koste. Noen flere overraskelser fikk vi oss når vi begynte å sjekke diverse der utbygget skal være. Men det må bare utbedres, ingen vei utenom.

Det er utrolig mye papirer som skal fylles ut, utsnitt av utbygg med eksisterende hus +++ som skal sendes inn til kommunen, til tross for at utbygget bare skal være på 7 m2. Men nå er iallefall papirene sendt til kommunen så da er det bare å vente 3 uker før man starter opp. Selvfølgelig skal kommunen ha penger for at man sender inn en byggemelding som med alt annet!

Utenom det har valpene hatt mye besøk den siste tiden, både av to og firbente, Anders og Thorbjørn med Tim var innom, Tim var nok mest interessert i Pippi, mens Pippi var veldig glad for å se de. Heldigvis er hun så vant til å være her at hun synes det er helt greit at de reiser igjen, men til helga får hun dra hjem. Da er valpene blitt 8 uker gamle. Minna får vel være stedsfortreder hvis de savner moren sin 🙂

Dagen etter var Junior med INger Lise og Daniel på besøk og Junior tok rollen som »onkel» seriøst og vasket valpene grundig. Etterpå fikk han og Minna lekt.

Junior steller Nemi og Petter

Junior steller Nemi og Petter

Hadde ikke trodd jeg skulle si det men endelig regn og mildere vær, holdt på å bli gal av varmen! Spesielt med tanke på turer med hundene, men idag fikk vi oss noen ordentlige skogsturer.

Tusen takk til alle valpekjøpere som sender bilder av de firbente er veldig hyggelig!