Arkiv

Arkiv for juni 2009

Lite tid

28 juni 2009 2 kommentarer

Med fint vær så blir det ikke at man orker å sitte foran pc’en og oppdatere bloggen så ofte. Men her går livet sin vante gang, valpene vokser fort og er allerede over 6 uker gamle. Pippa som nå skal hete Nemi flytter til Oslo om ca 2 uker, hos ett hyggelig par som også har hest. Så heretter får jeg vel si »Nemi i sør» og »Nemi i nord»  🙂

Petter er forsatt usolgt men det dukker nok opp noen til han også etterhvert, inntill da får han bo sammens med damene i huset og bli oppdratt av Alice og Minna.

Pixel er flyttet, det var tristere enn jeg trodde det skulle være, hun er en sosial og glad valp, akkurat som man vil at de skal være. Hadde hun blitt her i 14 dager til ville hun nok ikke flyttet herifra. Men hun får det nok bra hos forverten Tanja, og får være alene hund, og vært med på mye. Så håper vi at Tanja får lyst til å stille henne litt ut etterhvert 8) Men hun skal være litt her innimellom så da får vi ta henne med oss på noen utstillinger. Det ble stille her uten Pixel iallefall! 

Hage utvidelsen er snart ferdig, eller gjerdet er oppe, men når det var gjort fant vi ut at baksiden også burde gjerdes inn, så det blir vel gjort i løpet av høst/vår, først skal det som er det beises. Hunderom planene er nå ett steg nærmere, så i løpet av senhøsten regner vi med at det er oppe. Nei nå er det foringstid for valpene, slenger med noen bilder, Ciao!

Valpene 4 uker

14 juni 2009 3 kommentarer

Som dere kanskje har lagt merke til så går det treigt med oppdateringer for tiden. Men det har sin naturlige forklaring med at man har endel å gjøre med hundene for tiden 🙂

Pixel vokser og ser ut til å ha det bra sammens med de andre hundene. Minna er favoritten, kanskje ikke så rart med tanke på at Minna leker med henne dagen lang. De har store prosjekter på gang og er allerede godt igang med å grave seg under muren på huset… Ikke like populært hos oss tobente men hva gjør vel det!

Valpene har nå passert de 4 første ukene av sitt liv og er inne i en søt alder nå.  De som sier at det er like mye jobb med 2 valper som med 8-9 har tydeligvis aldri hatt 2 valper i ett kull? For mye jobb er det jommen ikke! Man merker knapt at man har valper i huset, og Pippi er forsatt flink og steller med valpene. Og mat får de nok av, denne uken begynte jeg å introdusere valpene for karbonadedeig og det satte de pris på.  De er så smått begynt å være ute når været tillater det, og det liker de. Ikke mye redd for trafikk eller annet som er ute, og når de blir tatt inn er de gode og trøtte av alle inntrykkene.

Noen bilder fra uken:

Valper og ferie i Nord Norge

3 juni 2009 5 kommentarer
Spotborne's Key To Dot Com

Spotborne's Key To Dot Com

Pixel er ankommet Skreia! En liten levertegnet prikkete frøken med masse ideer om hvordan dagene skal tilbringes. Mest er det Minna som får gjennomgå, Alice og Hedda har hun forstått ikke er interessert i å leke, så da blir det Minna hun får underholde seg med. Minna har vært innbilt e tid, men begynner heldigvis å bli seg selv igjen. Så de har noen runder i hundegården med lek og herjing i løpet av dagen

Valpene vokser og trives, føles merkelig å ha ett kull med bare 2 valper fortsatt, er jo ikke en lyd i valpekassa og hver gang jeg titter inn er det noen runde og fornøyde valper som ligger med Pippi og sover. Pippi er forøvrig forsatt en flink mamma, og maser ikke mye på å få komme ut av valperommet, til tross for at de blir 3 uker i morgen. Bilder kommer snart!

Etter å ikke ha vært på »husmorferie» fra hundene i mer enn 4 dager i strekk tidligere bestemte jeg med for å utøke ferien i år med noen dager. Litt usikker på om jeg ville reise fra valpene, men siden det bare ble 2 og Pippi er en flink mamma så bestemte jeg meg for å dra. Broren min med familie skulle nordover til mamma sitt barndomshjem og siden jeg ikke har vært nordover siden jeg flyttet i 2001 bestemte jeg meg for å slå til.

Siden ingen av oss bor i Nord Norge lengre så har vi liksom ikke ett barndomshjem der, men vi tilbrakte mye tid hos våre besteforeldre i Meløy og det er vel som ett barndomshjem for oss. Vi var innom slekt i Trondheim og på Mo turen nordover og det var veldig hyggelig, med både tanter, onkler og søskenbarn. Det ble desverre ikke tid til å stikke innom venner, får ta det igjen neste år 🙂 Det var utrolig deilig å se helgelandskysten igjen, hadde nesten glemt hvor vakkert det er langs kysten. Så det frister med gjentakelse neste år. En uke uten tv og internett var deilig, tror ikke jeg har vært så avslappet på mange år, og vi fikk oss mange fine turer i skog og mark til tross for regn og vind. Desverre lider jeg av en smule høydeskrekk så toppen som jeg gjerne ville opp på får vente til neste år, vi tok oss opp halvveis og det var nok for i år. Jeg og samboeren til broren min Nihada har bestemt oss for å ligge i trening frem til neste år, da skal vi opp på toppen 8) Vi var også innom slekt på vei sørover, så de fleste har vi besøkt i løpet av ferien, kun de i Bergen vi ikke har fått hilst på 🙂  Nå skal jeg ta meg selv i nakken og få gjort endel ute i løpet av de neste ukene….

Noen bilder fra turen