Arkiv

Arkiv for oktober 2009

Ohhh jul med din glede….

27 oktober 2009 1 kommentar

Ja iallefall nesten. Neimen ikke lenge til jul. Og eg kjenner at tanken på å vaske rundt og handle julegaver ikke står øverst på listen hos meg… Men som alltid så er det koselig når man begynner å pynte til jul, og for ikke å snakke om all den gode maten man spiser i jula :O)

Føljetongen minna sin løpetid fortsetter siden den ennå ikke er begynt. Nå kommer Pippi og skal være her en uke, det blir koselig. Pippi er så enkel å passe og hun er vant til å være her.

Ellers får jeg koselige tilbakemeldinger fra valpekjøperne fra det siste kullet. Det er veldig hyggelig! Har ikke vært så flink til å oppdatert bloggen eller for den saksskyld hjemmesiden med nye bilder så her er noen:

Beskyttet: Bilder

22 oktober 2009 Comments off

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, skriv inn passordet nedenfor:

Beskyttet: Det hender ting……

22 oktober 2009 Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, skriv inn passordet nedenfor:

Lørdagskveld

10 oktober 2009 1 kommentar
Alice jakter fugler

Alice jakter fugler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitter og kjeder meg, ikke mye å se på tv’en på lørdagskveld egentlig..

I går fikk jeg sett »menn som hater kvinner» Stieg Larsson sin bok som er blitt til film. Synes vel ikke den var såååå bra, boken var mye bedre. Men noen hvisket meg i øret at man aldri skal sammenligne bok og film, så da så :o)  Deilig høstvær har vi ennå men ikke like varmt, men det kan man vel ikke forvente i oktober kanskje? Vel, så lenge det er sol om dagene er jeg fornøyd.

Prosjektet rommet er nesten ferdig, vegger, tak,utforing og listing er på plass. Nå er det »bare» å finne ett gulv man vil ha. Synes det er vanskelig å finne noe som jeg har lyst på. Så langt iallefall. Finnes jo x-antall nettbutikker som selger belegg og annet, så kanskje jeg finner noe der, utvalget på »vanlige» byggevare butikker er ikke så stort på gulvbelegg. Alle velger laminat eller parkett, men det er vel ikke av det mest praktiske på ett hunderom. 

Nå er det forresten ikke lenge til den nyeste star trek filmen kommer på DVD juhhuuuu gleder meg (små barn store gleder)…..

Lovet meg selv at jeg skulle begynne å ta andre bilder enn bare hundebilder, men så langt er jeg ikke kommet gitt!

Minna har tatt knekken på leke nr.....

Minna har tatt knekken på leke nr.....

En liten pause

3 oktober 2009 3 kommentarer

Har hatt en liten bloggpause, iblandt er det godt å koble ut det meste som gjelder hundeverden og konsentrere seg om andre ting. Hundene får sitt uansett men jeg har vel brukt mindre tid foran pc’en for å lese andre blogger og ikke minst facebook… Det er veldig lett å bli hektet på facebook, er liksom så enkelt å kommunisere med andre via nettstedet. Farlig!

De siste ukene har gått med til mye utearbeid, som hver høst tror jeg alltid at jeg har mye mer tid til å få gjort en masse før frosten kommer men som alltid kommer den fortere enn jeg tror…. Men heldigvis fikk jeg gjort det jeg skulle med beising av stakittgjerde, og gud hjelpe meg det kan vel ikke finnes noe som er så kjedelig som det? Utbygget er malt ferdig og venter bare på takrenner og platt ved utgangen som jeg skal få gjort om ikke så lenge. Men nå er det iallefall unnagjort for i år. Ny rommet er snart klart til bruk, litt listing igjen så kan det brukes, bilder kommer senere.

Minna har ennå ikke begynt å løpe, men det er nok ikke så lenge til nå, hannhundene i nabolaget begynner å vise mer interesse for henne en de normalt gjør. Så da er den vel ikke så langt unna.

Nå er det jammen ikke lenge til jul, avskrekkende å tenke på at julegaver og husvask snart skal foretas. Og litt baking. Kanskje like greit å bestille julekortene allerede nå?