Hjem > Dogs > Stille stund

Stille stund

17 juli 2009

Nå er Petter også flyttet, og det er stille i huset. Minna savner noen å herje med så en skogstur med bestevennen Jimmy er på tapetet.

Petter reiste til en hyggelig familie ved Konsgberg og vi ønsker de lykke til! Nemi har allerede vært ute av redet i en uke, og er blitt verdens vant Oslo borger. Hun har også hilst på hesten som er glad i hunder, så de har det nok morro sammen, eller iallefall vil få det når Nemi blir større 🙂

Jeg er vel ikke av den sentimentale sorten men det er ett stort ansvar å finne eiere til valpene, og det er ikke alltid man er like heldige, sånn er det vel for oss alle en eller annen gang.  Og det er ikke så lett for noen som ikke har hatt hund tidligere å forstå hva det er å ha en valp i huset. Og hvor viktig trening og grensesetting er allerede fra de kommer i hus. Er alltid redd for at jeg ikke har informert nok. Men heldigvis går det bra i 99% av tilfellene. Man lærer jo også nye ting på veien, og tar lærdom av situasjoner man opplever. Sånn er det vel med alt i livet egentlig?

Men nytt kull er allerede planlagt til senhøst, så får vi bare vente på løpetid 🙂

Her er noen bilder av  søte Petter før han reiste:

  1. turid
    18 juli 2009 @ 17:02 | #1

    Søøte Petter! Han ser bra uskyldig ut der han ligger!
    Var trivelig å ha moren din på besøk, veldig hyggelig dame å ha med å gjøre, tross alle advarslene dine. Hahahaha. Takk for bursdagsgaven, den var skikkelig flott! Nå kan jeg drikke kveldslikøren standsmessig, og ikke av Donaldglass.

Kommentarer er stengt