Arkiv

Arkiv for april 2009

Litt av hvert

26 april 2009 6 kommentarer

Deilig uke med fint turvær, denne uken har vi gått opp gamle turløyper som har vært pakket under snø til nå 🙂 En tur med Jimmy og Astrid har vi også fått tid til, og det ble en kjempefin tur med kaffepause med Mjøsutsikt! Usjenert og fint for hundene å løpe.

Ny firbent prikk til kennelen i løpet av Mai, den kommer fra kennel Spotborne i sverige og er en søt liten levertegnet tispe. Siden jeg ikke fikk noe i kullet mitt med Pojke som jeg kunne beholde så bestemte jeg meg for å kjøpe en valp fra Pojke før eller senere (og det ble før). Spennende (mest for meg)  spesielt med tanke på at det er en valp fra noen andre sitt oppdrett, er ikke hver dag man kjøper noe fra andre. Føles litt sånn som en vanlig valpekjøper akurat nå 🙂 Valpen kommer til Norge i slutten av Mai. Siden Pippi har kull akkurat da og min første ferie hjemmeifra på 8 år så får jeg ikke hentet valpen selv. Men noen gode venner skal til Stockholm akkurat da så det passet bra!

Dot.Com’s Break Me Shake Me ble BIS, fransk klubbvinner og fransk champion i Frankrike i går, gratulere til eier Beate Elsner som er en ivrig utstiller.

Vår

20 april 2009 1 kommentar

Endelig føles det som våren er her! Snøen på tomten smeltet på rekordtid når det først begynte 🙂 Nå har vi endelig begynt å gå våre vanlige ruter i skogen, og det er så utrolig godt. Dagene er lengre og snart er det sommer juhuuuu! Synes dette er den fineste tiden på året, man vet at det går mot sommer, og det klør i fingrene etter å gjøre noe ute 🙂

Hva er dette?
Hva er dette?
Vårfølelse!
Vårfølelse!

Det skal opp mer gjerde, og en liten platting skal lages. Har begynt å jevne ut der platten skal ligge, så nå er det bare å handle inn material. Mitt »årlige» gjerdeprosjekt er ikke å flytte gjerde, men å utvide hagedelen. Hundene har stor nok plass, men vi vil gjerne ha litt mer inngjerdet hage. De fleste stolpene ble satt ned i høst, og jeg har kuttet det meste av gjerde bordene, så nå er det spikerslagene som skal opp før jeg kan gjøre noe. Flere prosjekt har jeg men like greit å ikke nevne de i fall man ikke får det gjort i løpet av sommeren…..

Nå er det bare 1 mnd. til Pippi skal ha valper, må snart begynne å forberede det som skal være hunderom og lete frem valpekassen. Er forsatt i tenkeboksen med hvem jeg skal bruke på Minna til høsten. Forslag mottas med takk 8)

Hmmm hvilken vei skal vi gå?
Hmmm hvilken vei skal vi gå?
Alice

Alice

Minna

Minna

Alle bildene er tatt med mob. kamera, derfor den dårlige kvaliteten. Ha en fin uke 8)

Valper?

15 april 2009 8 kommentarer

Idag var Pippi til ultralyd, jeg synes det er greit å vite om det blir valper eller ikke. Spesielt med tanke på at man skal øke matinntaket rundt 5 uker. Pippi er drektig men det var ikke mange valper, veterinæren så bare 1-2, så da får vi håpe det iallefall er 4. For å være mer sikker på antallet så vil det bli tatt røntget ca på 51 døgnet etter parring. Jeg håper virkelig det er mer enn 1-2 valper. Er det så få så må man evnt, tenke på keisersnitt, men det håper jeg vi slipper. Valpene er i alle fall ventet i midten av mai. 

Her er bilder av Ch Perdita’s Counterstrike og Dot.Com’s Carpe Diem som valper

Et laangt bloggopphold!

13 april 2009 2 kommentarer

Den siste måneden har gått med til diverse annet enn å skrive blogginnlegg. Men her er en oppdatering fra den siste måneden. Først og fremst ser sikkert dere fleste at hjemmesiden har fått ny layout. En takk til Ketil for hjelpen, og stor tålmodighet. Nytt program» og mye frustrasjon den siste måneden, men vi var vel klar for noe nytt! Eller hva sier du Ketil?

Pippi skal til ultralyd denne uken, så forsatt vet jeg ikke noe om hennes »tilstand» men det blir avklart denne uken iallefall. 

 En fantastisk fin påsken har gått med til diverse sysler utendørs, og en liten tur til Sjusjøen først i påsken. Det ble noen fine dager og endelig skitur! Fantastiske  løyper, og fin natur. Ankelen holdt, det er en fremgang. Så nå ser vi frem til neste vinter og mange fine skiturer. 

Har tatt lite bilder de siste månedene, men nå skal jeg ta meg selv i nakken og ta med kamera på tur. Vi hadde besøk av Firefox i påsken, og han var blitt en stor gutt, som nok syntes at det var frustrerende med løpetid her i huset.

Noen bilder jeg har tatt i påsken og noen jeg har fått fra mine valpekjøpere: