Arkiv

Arkiv for september 2010

Ikke mye nytt

28 september 2010 Comments off

Ikke mye nytt siden i går egentlig:O)

Men noen bilder iallefall!

Høst

27 september 2010 2 kommentarer

Og plutselig var høsten her igjen, tidlig mørkt om kveldene. Men ingenting slår en høstdag men klar luft sol og mange fine farger i naturen!

Merkes at det er en valp mindre her, og Albert har tilpasset seg godt i sitt nye hjem, så godt å få fine tilbakemeldinger fra valpekjøpere 🙂

Onsdag henter vi Arne (Dot.Com’s Hippy Shake) i Sverige som skal være her noen uker. Har ikke sett ham siden han var liten tass, så det ser jeg frem til. Peanut og Casper får være med så de får seg en lang biltur og sosialisering i Charlottenberg.

Ha en fin uke!

Balke kirke i kveld

Kuler’n

24 september 2010 3 kommentarer

Peanut

Peanut

 

Ja det er vel det man gjør når det høljeregner ute, ikke så morro for valpene å leke ute idag. Så da er de innvilget lekedag på stua og valperommet. I går flyttet Albert til sin nye familie i Kongsvinger, vi ønsker de lykke til med søtnosen 🙂

Vi blir vel ikke arbeidsledige med det første med 2 valper og Kitty på 7 mnd. på besøk. På Søndag reiser Kitty, men stille blir det vel ikke akkurat siden Arne (Dot.Com’s Hippy Shake) kommer hit for å være noen uker.

Endelig klarte jeg å bestille nykamera som jeg fikk i bursdags gave for bursdagen jeg hadde i februar…. Så langt er jeg veldig fornøyd, ble ett Canon 550D. Jeg har i noen år hatt 300D som jeg i sin tid kjøpte brukt , så jeg kan vel si at det er stor forskjell på det jeg hadde og det nye.

Casper slapper av i regnværet

En vemodig dag…

22 september 2010 4 kommentarer
Hedda som valp

Idag fikk vi ta farvel med Hedda (Svolværgeita’s Unique Lady) Hedda var født i 1999 og begynte å bli en godt voksen dame.  Som mange av dere vet har hun bodd hos min søsteren  siden hun var 1 1/2 år gammel. Men  i perioder vært hos oss, og i tillegg har hun hatt ett valpekull hos kennelen.

Vemodig å tenke på at Hedda var den siste igjen av hundene vi hadde når vi bodde i Nord-Norge, men sånn er jo livet og hundene lever jo ikke like lenge som oss. Men man får bare ta med seg de gode minnene man har, og trøste seg med at hun har hatt en fantastisk fint liv hos Gull!

Fra starten av eide jeg Hedda sammens med oppdretter Erling S. Nilsen, han hadde ett kull på henne etter hun fylte 2 år, og deretter ble hun overført til Gull. På den tiden hadde jeg ganske mange hunder, og Hedda og Hettie var ganske jevne i alder. Det i seg selv var ikke noe problem men siden jeg hadde så mange valgte jeg å la Hedda flytte til Gull. 

Hedda med datteren Lisa

I 2005 fikk jeg låne Hedda av Gull for å ha kull på henne, hun ble parret med Toot’s Working Class Hero og det ble født ett kull med bare tisper. Fra det kullet beholdt jeg Dot.Com’s  Carpe Diem sammens med Anders Haugen, hun er som kjent mor til G og H kullet. Så Hedda sine gener går videre i Dot.Com’s Hippy Shake som er sønn av Dot.Com’s Carpe Diem, som jeg eier sammens med Liselotte Forslund.

Fra høyre Hedda, datteren Pippi og barnebarnet Kitty

En stor takk til Gull som tok så godt vare på Hedda!

En vanlig dag

19 september 2010 2 kommentarer

En vanlig dag hos oss.

Opp, mate valper og slippe de ut. Spise frokost mens man venter på at valpene skal sovne igjen, så de voksne får seg en tur hver.

Alice er klar for dagens første tur, og siden været er så fint får kameraet følge med idag.

Alice fornøyd på tur, haltefri!

Når Alice har fått sin dose er det Minna sin tur

På vei til jordet møter vi disse:

En nysgjerrig skapning

Deretter møter vi Birk, som får sin daglige dose av godbiter fra oss (selvsagt vet eierne om det:O)

Birk venter på noe godt

Også møter vi denne, som nesten er ett daglig syn

Hakke hakkespett

Minna avrunder en bra morgen med å rulle seg i revskit!!! Ikke like populært hos undertegnede som vet at Minna må i dusjen når hun kommer hjem…

Minna elsker å rulle seg i alt hun kommer over...

Deretter er det foring av de voksne, akkurat i tide til valpene våkner igjen. Idag ble det en liten biltur med innlagt lufting i nærområdet til »tante» Gull. Og nå er dett full aktivitet i hagen! Idag får vi Kitty på besøk for en periode, og kanskje Pippi. Så jeg kan vel ikke si at dagene er like?!