Hjem > Dogs > Petter på tur

Petter på tur

14 juli 2009

I går fikk Petter være med på skogstur med Hedda og Minna. Siden det er ett lite stykke og gå til skogen så tenkte jeg at ryggsekk måtte være ett bra alternativ når han ble sliten.  Sekken var litt mindre for Petter enn jeg trodde, men det gikk fint. Tror han syntes det var greit å sitte i den til og fra skogen. Han var god og sliten når vi var hjemme igjen. Han har nok arvet slekta sitt gode sovehjerte, sover igjennom hele natta og er ikke våken annet enn når han skal snu seg 🙂

Petter tar en liten hvil i sekken

Petter tar en liten hvil i sekken

 

Utsikt fra sekken

Utsikt fra sekken

Petter speider etter Minna

Petter speider etter Minna

  1. Marlen
    15 juli 2009 @ 19:17 | #1

    For en «sötnos» Petter er. Må väre herlig å väre liten valp å sitte i ryggsekken til mor. Håper sola titter fram igjen hos deg Miriam, her er den innom ilöpet av dagen, men regnet kommer fort etter. Ha ei fortsatt fin uke!!!
    Marlen

Kommentarer er stengt