Arkiv

Arkiv for mai 2010

Gjøvik tur

24 mai 2010 Comments off

Siden sist har Flisa (heter nå Josephine)  flyttet. Hun har flyttet til  ett ektepar som tidligere har hatt dalmatiner, og som har tid til å ha hund. Litt rart når hun er borte vår lille maskot med mye liv og røre! Vi ønsker Johan og Eva lykke til :O) Når det bare er 2 valper igjen er det enklere å ta de med seg rundt, så de siste dagene har de vært med på forskjellig. Idag stod Gjøvik og mjøspromenaden for tur, der fikk de hilst på andre raser og det ble tatt på strak arm. De møter ofte på turene i nabolaget andre raser, men det er alltid spennende å se hvordan de reagerer utenfor sitt vanlige området. Vi traff en kjempesøt kerry blue terrier, som gjerne ville hilse på.

Egentlig godt når de begynner å bli såpass store som nå, de sover hele natta og har fått seg bra rutiner. Vaskebøtte har jeg stort sett ryddet vekk, og de er flinke til å være ute i finværet.

Kitty og Gina møter en ung Kerry Blue terrier

Harrytur og litt annet

16 mai 2010 Comments off

Hjemme igjen etter en snartur i Charlottenberg, Minna hadde en »date» med City Kid’s Dantes Peak. En pen hanne som også var en skikkelig gentleman og snill :O) Minna var det ikke store problemene å parre, hadde trodd av en eller annen grunn at hun ikke ville? Greit når man tar feil den veien.  Så får jeg bare håpe at det blir valper om 9 uker.

S UCH City Kid's Dantes Peak

Hadde egentlig ikke tenkt å ha 2 kull så tett innpå hverandre, men det er så mye mer fristende med kull om sommeren enn om vinteren. Så da var det ikke så vanskelig å bestemme seg. Håper at Gina og Kitty har fått nye hjem innen kullet blir født.

Utenom det ble det handlet litt mat, og litt usunt på Godisfabriken. Det er jo som å komme til himmelen, godteri så langt øye rekker! Herregud måtte jo handle i flere poser for å være sikker på at det ble nok :O)

17 mai feiring i morgen, blir vel en tur til Skreia å spise en eller 2 kakestykker. … Tror jeg skal legge inn en treningsøkt tidlig i morgen for min samvittighet skyld

Skal vi se…

9 mai 2010 2 kommentarer

Skal vi se….. hva har hendt siden sist jeg skrev?! Husker ikke når jeg skrev sist så jeg hopper over den delen.

Fia (Dot.Com’s Heart Of Mine) reiste til Marthe på Maura lørdag, der får hun ett godt liv med en dalmatiner i nabolaget og får være med matmor på jobb. Lykke til Marthe og Fia!

Sara (Dot.Com’s Hotmail) har reist til Oslo til familien Vesterås som har hatt dalmatiner i 20 år. Der får hun det som plommen i egget! Vi har forsatt 3 valper igjen hjemme, 2 sorte tisper og 1 lever tispe. En av de skal jeg ha medeier til, en interessert har dukket opp, og hun bor på Skreia. Men vi får se om hun synes dalmatiner er rasen for henne. De andre 2 søker snille hundemennesker som har lyst å kjøpe seg dalmatiner. Bilder av valpene finnes under H-kullet. Idag har de 3 siste vært på en daglig tur i nabolaget. Der traff vi en tidligere dalmatiner oppdretter, som var så glad for å se dalmatinere at han stoppet bilen midt i veien for å hilse på de små. Vi traff også en setter og en cairn terrier i nabolaget. Fint at det finnes så mange forskjellige raser de kan hilse på 🙂

Alice bestemte seg liksågodt for å få løpetid, og da følger jo selvfølgelig Minna på, tidligere enn »planlagt» …. Har bestemt meg for å parre henne nå siden det er bedre å ha sommer/høst kull enn midt på vinteren. Hvilken hannhund jeg skal bruke kommer snart på hjemmesiden. Litt rokkering i planene siden jeg brukte Dalmo’s Aragon The First på Pippi, vil jeg kanskje bruke noe annet enn Dalmo’s Elegant Edward på Minna. (han er sønn av Aragon for de som ikke vet det :O)

Ett bilde av lille Flisa som ennå er mindre enn sine søstre, men til gjengjeld har hun dobbelt opp med nykker. En morsom liten dame!

Dot.Com's Happy Go Lucky ''Flisa''

Og ett bilde fra vi hadde besøk av russen fra Oslo:

Gruppebilde med valpene

 

 Ha en fin uke! Her er det mye som skal avgjøres og ordnes i løpet av uken….Men vi kommer sterkere tilbake