Hjem > Dogs > Vår

Vår

20 april 2009

Endelig føles det som våren er her! Snøen på tomten smeltet på rekordtid når det først begynte 🙂 Nå har vi endelig begynt å gå våre vanlige ruter i skogen, og det er så utrolig godt. Dagene er lengre og snart er det sommer juhuuuu! Synes dette er den fineste tiden på året, man vet at det går mot sommer, og det klør i fingrene etter å gjøre noe ute 🙂

Hva er dette?
Hva er dette?
Vårfølelse!
Vårfølelse!

Det skal opp mer gjerde, og en liten platting skal lages. Har begynt å jevne ut der platten skal ligge, så nå er det bare å handle inn material. Mitt »årlige» gjerdeprosjekt er ikke å flytte gjerde, men å utvide hagedelen. Hundene har stor nok plass, men vi vil gjerne ha litt mer inngjerdet hage. De fleste stolpene ble satt ned i høst, og jeg har kuttet det meste av gjerde bordene, så nå er det spikerslagene som skal opp før jeg kan gjøre noe. Flere prosjekt har jeg men like greit å ikke nevne de i fall man ikke får det gjort i løpet av sommeren…..

Nå er det bare 1 mnd. til Pippi skal ha valper, må snart begynne å forberede det som skal være hunderom og lete frem valpekassen. Er forsatt i tenkeboksen med hvem jeg skal bruke på Minna til høsten. Forslag mottas med takk 8)

Hmmm hvilken vei skal vi gå?
Hmmm hvilken vei skal vi gå?
Alice

Alice

Minna

Minna

Alle bildene er tatt med mob. kamera, derfor den dårlige kvaliteten. Ha en fin uke 8)

  1. turid
    24 april 2009 @ 18:34 | #1

    Det var fine små blomster, de blåe. Hva er det for noe? Ha en hyggelig godtedag da! Jeg forsøkte meg på dagens potetgull, men måtte gi opp etter halvspist pose. Man blir bare så utrolig matlei av og til! K anskje jeg skulle kutte ut paprikasmaken og gå over til hvitløk..

Kommentarer er stengt