Hjem > Dogs > Et laangt bloggopphold!

Et laangt bloggopphold!

13 april 2009

Den siste måneden har gått med til diverse annet enn å skrive blogginnlegg. Men her er en oppdatering fra den siste måneden. Først og fremst ser sikkert dere fleste at hjemmesiden har fått ny layout. En takk til Ketil for hjelpen, og stor tålmodighet. Nytt program» og mye frustrasjon den siste måneden, men vi var vel klar for noe nytt! Eller hva sier du Ketil?

Pippi skal til ultralyd denne uken, så forsatt vet jeg ikke noe om hennes »tilstand» men det blir avklart denne uken iallefall. 

 En fantastisk fin påsken har gått med til diverse sysler utendørs, og en liten tur til Sjusjøen først i påsken. Det ble noen fine dager og endelig skitur! Fantastiske  løyper, og fin natur. Ankelen holdt, det er en fremgang. Så nå ser vi frem til neste vinter og mange fine skiturer. 

Har tatt lite bilder de siste månedene, men nå skal jeg ta meg selv i nakken og ta med kamera på tur. Vi hadde besøk av Firefox i påsken, og han var blitt en stor gutt, som nok syntes at det var frustrerende med løpetid her i huset.

Noen bilder jeg har tatt i påsken og noen jeg har fått fra mine valpekjøpere:

  1. 16 april 2009 @ 13:06 | #1

    Kjempeflott lay-out på den nye siden og fine bilder på bloggen.

  2. 13 april 2009 @ 18:39 | #2

    Tror nok det er frustrerende når man har en som bare må kommentere ting ^^. Du har gjort en god jobb med det nye designet og siden har blitt skikkelig fin syns jeg. Gratulerer!

    Husker godt 1 april når sidestolpe (blog del) forsvant og du ble lurt til å tro at det var ondsinnet kode som hadde sneket seg inn – ikke rart man blir litt frustrert…. men morsomt å tenke tilbake på da 🙂

    Ja det var en frustrerende dag 1 april, men sikkert mest morro for deg! 8)
Kommentarer er stengt