Arkiv

Arkiv for 26 april 2009

Litt av hvert

26 april 2009 6 kommentarer

Deilig uke med fint turvær, denne uken har vi gått opp gamle turløyper som har vært pakket under snø til nå 🙂 En tur med Jimmy og Astrid har vi også fått tid til, og det ble en kjempefin tur med kaffepause med Mjøsutsikt! Usjenert og fint for hundene å løpe.

Ny firbent prikk til kennelen i løpet av Mai, den kommer fra kennel Spotborne i sverige og er en søt liten levertegnet tispe. Siden jeg ikke fikk noe i kullet mitt med Pojke som jeg kunne beholde så bestemte jeg meg for å kjøpe en valp fra Pojke før eller senere (og det ble før). Spennende (mest for meg)  spesielt med tanke på at det er en valp fra noen andre sitt oppdrett, er ikke hver dag man kjøper noe fra andre. Føles litt sånn som en vanlig valpekjøper akurat nå 🙂 Valpen kommer til Norge i slutten av Mai. Siden Pippi har kull akkurat da og min første ferie hjemmeifra på 8 år så får jeg ikke hentet valpen selv. Men noen gode venner skal til Stockholm akkurat da så det passet bra!

Dot.Com’s Break Me Shake Me ble BIS, fransk klubbvinner og fransk champion i Frankrike i går, gratulere til eier Beate Elsner som er en ivrig utstiller.