Hjem > Dogs > Litt av hvert

Litt av hvert

26 april 2009

Deilig uke med fint turvær, denne uken har vi gått opp gamle turløyper som har vært pakket under snø til nå 🙂 En tur med Jimmy og Astrid har vi også fått tid til, og det ble en kjempefin tur med kaffepause med Mjøsutsikt! Usjenert og fint for hundene å løpe.

Ny firbent prikk til kennelen i løpet av Mai, den kommer fra kennel Spotborne i sverige og er en søt liten levertegnet tispe. Siden jeg ikke fikk noe i kullet mitt med Pojke som jeg kunne beholde så bestemte jeg meg for å kjøpe en valp fra Pojke før eller senere (og det ble før). Spennende (mest for meg)  spesielt med tanke på at det er en valp fra noen andre sitt oppdrett, er ikke hver dag man kjøper noe fra andre. Føles litt sånn som en vanlig valpekjøper akurat nå 🙂 Valpen kommer til Norge i slutten av Mai. Siden Pippi har kull akkurat da og min første ferie hjemmeifra på 8 år så får jeg ikke hentet valpen selv. Men noen gode venner skal til Stockholm akkurat da så det passet bra!

Dot.Com’s Break Me Shake Me ble BIS, fransk klubbvinner og fransk champion i Frankrike i går, gratulere til eier Beate Elsner som er en ivrig utstiller.

 1. 30 april 2009 @ 17:28 | #1

  Kor spennanes me ny hund i flokken! Gler meg tell å sjå meir bilda ætterkvært 🙂 Eg ha no prøvd fleire gang å skriv kommentar i bloggen din, men ikke fådd tell. Så no jær eg et nytt førsøk 😛 Kjenn eg bi skikkeli mesunneli på dåkk som har skikkeli vår! Hær e det enno mye sny ijænn, sjøl om det e bært på bilveian å sånn. Klæm fra nord

 2. Aud.
  29 april 2009 @ 22:17 | #2

  Heisan! Vært borte bare en uke, men skjer ting hos deg og: Først Gratulerer med Fransk Champion!! Et sus av det store utland er ikke hverdagskost, så kos deg nå med litt laurbærkransfølelse, vel unt! så blir det valpekjøper av deg igjen, spennende, og på’n igjen med pottetrening og dressur! Det går bra! Bare litt arbeid!.Fint å se Alice og Minna ute i vårsola..og det bildet med kumlokket var morsomt/utradisjonellt og gir absolutt vårstemning!! Beste hilsen!

 3. turid
  28 april 2009 @ 20:11 | #3

  Gratulerer med champion! Kjenner deg ikke som typen som flyr i taket over titler, og ei heller er du den som traver opp sti i utst.ringen, men en del flotte dotcom’s er der nå likevel. Synd ikke turgåing tituleres: Norwegian WalkingChampion. Aaa, nå begynner Thermoman!! Fram med potetgullposen og likøren!

 4. 27 april 2009 @ 21:07 | #4

  Oi,oi….så spennende med ny valp !! Jeg ønsker deg så maaaaassssse lykke til med den nye frøkna. Hun ser så søt ut, atte :-). Og gratulerer som oppdretter av en ny fransk champion !! Kos deg i vårsola.

 5. 27 april 2009 @ 20:36 | #5

  Gratulerer fra Ivo. Må være morsomt for både eieren og deg dette.
  Ny hund (valp) og Pippi som skal ha små – ting skjer og det blir nok en morsom/interessant tid framover.

 6. 27 april 2009 @ 19:25 | #6

  Gratulerer med din nye franske champion!!!!

Kommentarer er stengt