Hjem > Dogs > Valper?

Valper?

15 april 2009

Idag var Pippi til ultralyd, jeg synes det er greit å vite om det blir valper eller ikke. Spesielt med tanke på at man skal øke matinntaket rundt 5 uker. Pippi er drektig men det var ikke mange valper, veterinæren så bare 1-2, så da får vi håpe det iallefall er 4. For å være mer sikker på antallet så vil det bli tatt røntget ca på 51 døgnet etter parring. Jeg håper virkelig det er mer enn 1-2 valper. Er det så få så må man evnt, tenke på keisersnitt, men det håper jeg vi slipper. Valpene er i alle fall ventet i midten av mai. 

Her er bilder av Ch Perdita’s Counterstrike og Dot.Com’s Carpe Diem som valper

 1. Aud.
  20 april 2009 @ 19:41 | #1

  Takk; vår nye Prikkejunior-gutt «kom-så-og vant»..Han brukte bare et par dager på omstille seg, han har gjort hele jobben selv! Nå har han alt på computeren sin, registrert/lagret og tatt i bruk! Vet alt om spisetider/turer/naboer med godsaker som er verdt ofre noen minutter på..og har godtatt oss som familie!! Lubbe, «sjefsdama» er ikke den verste: Snur seg diskret vekk når «Noa» gjør noen ørsmå ulovligheter..hun misbruker ikke sin maktposisjon!! Men fremdeles er hun den raskeste..utrolig se henne løpe innpå Noa ute og legge ham i bakken..Man må ihvertfall ha 2 dalmatinere for å nyte dem!! Koser oss med Lilleprinsen..:-) Hyggelig få Turid på banen igjen..alltid morsomt/positivt fra henne!! Beste hilsen til dere begge! aUD.

 2. turid
  20 april 2009 @ 18:37 | #2

  Miriam skifter stadig til noe nytt, sånn at vi andre kan aktivisere hjernecellene med å finne ut hvordan det virker. Fin side! Stadig mer avansert. Tør ikke tenke på hvordan den blir neste gang:-) Fått meg ny data nå. Acer,vista. Med et tastatur man bare må venne seg til..La alle dokumentene over på en diskett og skulle putte de i nymaskinen, også finnes det ikke hull til disketter her, bare cd’er. Akkurat skjønt hvordan jeg skal bruke de, så finnes de ikke mer. Trodde jeg var hypermoderne som hadde en boks med masse ubrukte disketter i skapet?!

 3. Aud.
  19 april 2009 @ 20:32 | #3

  Hei..håper jeg ikke har tråkket i salaten? Hj.siden din er flott, og oppdatert med system som vi liker; kan gå inn direkte på det vi vil se! Jeg spøkte bare med at det «ble nytt» å komme inn gi en kommentar..så skal jeg fortsatt med interesse følge med hos deg, og går nå definitivt inn for å begrense mine utallige kommentarer. De ble nok litt overveldene av og til, for enkelte, ihvertfall.. Beste lykkeønsker til Dot.Com. videre! Aud.

  Hei Aud, nei du har ikke tråkket i salaten :-) Håper det går bra med den nye prikkegutten deres

 4. 19 april 2009 @ 15:28 | #4

  Det var jo fint at det ihvertfall var valper der !! Dere har jo prøvd noen ganger nå.

  Vi skal på ultralyd neste uke, tenker jeg !! Spennende !!

  Spennende å høre hvordan det går på ultralyden, mail meg etterpå :-)

 5. Hilde & Spot
  18 april 2009 @ 21:04 | #5

  Så moro!!! Håper på å få komme på besøk når de er store nok 🙂

  Hei Hilde, dere er som alltid velkommen :-)

 6. 17 april 2009 @ 20:42 | #6

  Hallo!

  Kjempefin ny webside. Sånn er det når man er så flink på pc’n, da kan man gjøre om på layout titt og ofte. Godt å høre at det i allefall blir noen småtasser. Jakob var nok litt skuffet denne gang siden det ble inseminering (akkuat som han skjønner det, he he), men vi krysser fingre og poter for at det blir minst 4 friske og raske valper og at alt går bra. GOD HELG! 🙂 Tone

  Vi håper på i allefall 4. Gir deg beskjed så fort jeg vet mer!

 7. Aud.
  16 april 2009 @ 22:32 | #7

  Hei, vel overstått påsketur! Så fint at dere østlendinger nå har gravd dere ut av snøhulene, rister dere litt i sola, og er på blog igjen! Livet blir jo ikke helt det samme uten dere.!.Gratulerer med nytt lay-out, (æsj..akkurat når jeg hadde vent meg til det du hadde, hater å lære nye ting!! Foreløpig likte jeg best det du hadde..).Uansett ønsker vi lykke til med drektig tispe, som vi forstår holder sine kort tett til brystet!! Søte valper som skal bli foreldre..Best of Luck!!

 8. Kenth
  16 april 2009 @ 13:53 | #8

  Grattis!! Vad kul att det blir valper, Anders är nog glad kan jag tänka mig:O). Håller tummarna att det blir fler då det är bäst både för mor och kullen med fler än 2 valper!
  Söta valpebilder på föräldrarna:O)

  Kenth

  Vi får bare håpe det kommer mer enn 2 valper. Anders og Thorbjørn er nok spente 8)

Kommentarer er stengt