Arkiv

Arkiv for 8 september 2010

Forberedelser

8 september 2010 1 kommentar

Minna med Peanut, Albert og Spotify på trappa

I morgen drar de 2 første valpene, en til Finnsnes og en til Jevnaker. Den 3. drar om en uke da eieren har ferie før hun skal over i ny jobb. Så da blir det tur til Gardermoen i morgen å møte en spent ny hundeeier som kommer med fly, og skal tilbake til Finnsnes i morgen ettermiddag. Papirene er ordnet, men helt sikkert noe jeg har glemt?! Håper ikke det. Det viktigste er iallefall kommet med, kjøpekontrakten og vaksinasjonskortet. Og litt informasjon som er grei å ha i begynnelsen som gjelder foring og annet.

Det er ikke alltid man kommer på alt man skulle ha informert nye eiere om, men det kommer av den enkle grunn at man tar ting som en selvfølge siden man har hatt hund så lenge selv. Mens de fleste valpekjøperne starter med lite erfaring om det å ha egen hund. Heldigvis finnes det telefon og internett, så da får man forsøke å svare på det som dukker opp underveis.

Valpene har nå tatt kveld, uvitende om at de i morgen er 2. færre.

Minna er heldigvis bra i magen, mens det samme kan desverre ikke sies om Alice sitt ben. De 2 siste dagene har hun mesteparten av dagen hinket på 3. ben. Så nå skal vi forsøke en annen type medisin, fungerer ikke det er det vel CT som må gjøres for å finne ut hva det evnt. kan være. En ting er sikkert hun kan ikke gå sånn lenge! Hun får smertestillende, men det virker ikke å hjelpe så mye? Turer og mat vil hun ha uansett, så noen små turer tar vi når benet ikke er på det verste. I går kveld måtte jeg bære henne opp på kvelden, en tung affære, men i senga skal hun iallefall ligge om natta 🙂

Neste uke kommer Pippi for ett lite ferieopphold, det blir nok Minna glad for, nå er det tid for å kunne løpe løs i skogen. Så da blir det nok noen turer på de to sammens på morgenen!