Hjem > Dogs > Kuler’n

Kuler’n

24 september 2010

Peanut

Peanut

 

Ja det er vel det man gjør når det høljeregner ute, ikke så morro for valpene å leke ute idag. Så da er de innvilget lekedag på stua og valperommet. I går flyttet Albert til sin nye familie i Kongsvinger, vi ønsker de lykke til med søtnosen 🙂

Vi blir vel ikke arbeidsledige med det første med 2 valper og Kitty på 7 mnd. på besøk. På Søndag reiser Kitty, men stille blir det vel ikke akkurat siden Arne (Dot.Com’s Hippy Shake) kommer hit for å være noen uker.

Endelig klarte jeg å bestille nykamera som jeg fikk i bursdags gave for bursdagen jeg hadde i februar…. Så langt er jeg veldig fornøyd, ble ett Canon 550D. Jeg har i noen år hatt 300D som jeg i sin tid kjøpte brukt , så jeg kan vel si at det er stor forskjell på det jeg hadde og det nye.

Casper slapper av i regnværet

 1. Siri
  25 september 2010 @ 10:06 | #1

  Peanut er bare så vakker 🙂

 2. Ann Kristin
  25 september 2010 @ 07:48 | #2

  Peanut har et uttrykk som kan få hvem som helst til å smelte :-). Du får satse på bra vær fremover så alle hundene kan være mye ute. Grattis med nytt kamera !!

 3. 25 september 2010 @ 00:08 | #3

  Kjempefine bilder, hun er helt nydelig, og gutten med det vakre navnet er helskjønn 😀
  Forventer noen reale bildespammer fremover da, kameraet må jo testes skikkelig ut!

Kommentarer er stengt