Hjem > Dogs > En vemodig dag…

En vemodig dag…

22 september 2010
Hedda som valp

Idag fikk vi ta farvel med Hedda (Svolværgeita’s Unique Lady) Hedda var født i 1999 og begynte å bli en godt voksen dame.  Som mange av dere vet har hun bodd hos min søsteren  siden hun var 1 1/2 år gammel. Men  i perioder vært hos oss, og i tillegg har hun hatt ett valpekull hos kennelen.

Vemodig å tenke på at Hedda var den siste igjen av hundene vi hadde når vi bodde i Nord-Norge, men sånn er jo livet og hundene lever jo ikke like lenge som oss. Men man får bare ta med seg de gode minnene man har, og trøste seg med at hun har hatt en fantastisk fint liv hos Gull!

Fra starten av eide jeg Hedda sammens med oppdretter Erling S. Nilsen, han hadde ett kull på henne etter hun fylte 2 år, og deretter ble hun overført til Gull. På den tiden hadde jeg ganske mange hunder, og Hedda og Hettie var ganske jevne i alder. Det i seg selv var ikke noe problem men siden jeg hadde så mange valgte jeg å la Hedda flytte til Gull. 

Hedda med datteren Lisa

I 2005 fikk jeg låne Hedda av Gull for å ha kull på henne, hun ble parret med Toot’s Working Class Hero og det ble født ett kull med bare tisper. Fra det kullet beholdt jeg Dot.Com’s  Carpe Diem sammens med Anders Haugen, hun er som kjent mor til G og H kullet. Så Hedda sine gener går videre i Dot.Com’s Hippy Shake som er sønn av Dot.Com’s Carpe Diem, som jeg eier sammens med Liselotte Forslund.

Fra høyre Hedda, datteren Pippi og barnebarnet Kitty

En stor takk til Gull som tok så godt vare på Hedda!

 1. 24 september 2010 @ 03:27 | #1

  Hedda var en herlig hund, ingen tvil om at hun levde et rikt liv! Håper hun og Spot kan ha det fint sammen nå. Mange gode tanker sendes deres vei!

 2. 23 september 2010 @ 17:29 | #2

  Uff, så leit 🙁

 3. Ann Kristin
  23 september 2010 @ 08:02 | #3

  Huff, alltid trist å ta farvel med de gamle. Hedda har hatt et godt og langt liv, og dere har mange gode minner.

 4. Unni
  22 september 2010 @ 22:35 | #4

  Hei
  Det er trist når det skjer. Kjenner det langt ned i magen. Godt at minnene er gode:-)

Kommentarer er stengt