Arkiv

Arkiv for 28 juli 2010

Liv i leiren

28 juli 2010 2 kommentarer

Ja nå begynner aktiviteten å ta seg opp i valpekassen, Minna er heldigvis i form igjen. Men vil forsatt grave i hagen når hun synes det er for varmt på valperommet. Aller helst vil hun da ligge i en grop under ett tre 🙂 Valpene sover, spiser og vokser. I morgen natt blir de 2 uker, og det er mye som skal skje de neste ukene. Mat i fast form skal de få smake på i morgen, karbonadedeig som de får i begynnelsen bruker alltid å falle i smak, og det er alltid morsomt å se når de oppdager hvor godt det er.

I løpet av de neste ukene skal hørselen testes, og øyenfarven studeres. Forhåpentligvis ingen døve eller blåøyde men det er ikke annet å gjøre enn å vente å se.

Glemte å takke min gode nabo i forrige  innlegg, som var så snill og ble med meg til veterinæren med Minna, takk Lillian:) Gode naboer er gull verd!

Endelig begynner jeg å få rutine på ting, etter noen slitsomme dager og netter med Minna er det godt å være tilbake i rute med alt annet. Huset har fått grodd over, likeså hagen, men nå føler jeg meg litt ajour igjen. Minna er flink å ligge i kassen med valpene, og hun vil innimellom være sammens med oss på stua. Tror hun synes det er godt å være litt med de andre hundene, Kitty vil hun ikke ha noe med å gjøre av en eller annen grunn? Kanskje for at hun er valp?

Alice har haltet til og fra den siste uken, trodde hun var blitt bedre men i morges tråkken hun ikke på beinet når hun stod opp, men etter 5 minutter var alt som normalt igjen . Vi får la det gå noen dager til, blir hun ikke bedre får vi reise til veterinæren. Tipper hun har en vridning eller strekk. Ikke så enkelt for en veterinær å gjøre så mye, men greit å få sjekket ut.

Noen bilder fra de siste dagene: