Arkiv

Arkiv for 22 juli 2010

Minna og valpene

22 juli 2010 2 kommentarer

Dagene går fort og natt il fredag blir valpene 1 uke, første uken synes jeg vel er den verste. Man håper at valpene får i seg det de skal fra moren. og man håper og tror at moren har nok melk. Heldigvis har jeg ennå ikke opplevd en tispe som ikke har hatt melk. Det må være fælt og jeg kan ikke forestille meg jobben man har med å flaske opp ett helt kull.

Minna med valper

Minna har som jeg skrev tidligere vært litt urolig og gravd i valpekassen og ute, i tillegg pest mer enn jeg har vært vant til. Har tatt tempen på henne de siste dagene men den har egentlig ikke vært så høy, litt over 39 noe jeg fikk beskjed om ikke var unormalt en uke etter fødselen. Men idag bestemte jeg meg for at vi fikk ta oss en tur for sikkerhetsskyld siden jeg var ganske urolig, og Minna virker utilpass. Det var infeksjon i operasjonssåret og heldigvis at jeg dro nå og ikke ventet. Så nå er det 10 dager med antibiotika om jeg liker det eller ikke. Men det viktigste er at Minna har det bra. Hun virker allerede roligere etter sprøyten hun fikk på veterinærkontoret. Så temperaturen er nok nede på normalt igjen nå.

Dagens største gladnyhet er at Kitty skal flytte om ca. 1 uke. En av mine tidligere valpekjøpere som har Lille My (nå Lotta) fra mitt F-kull var og hilste på henne idag med familien. Der vet jeg at hun får det godt med stor uteplass å løpe på og milevis med skog, og ikke minst en prikkete venn 🙂 Lotta har en spesiell plass i hjertet mitt siden hun var så liten ved fødselen og hadde en kronglete vei de neste ukene før vi var sikker på at hun klarte seg. Koselig å se henne igjen!