Arkiv

Arkiv for 17 juli 2010

J-kullet

17 juli 2010 8 kommentarer

Siden jeg brukte bokstaven I- ved mitt første kull hopper jeg over det på dette kullet. Så da er det altså bokstaven J som står for tur. Synes ikke det er lenge siden jeg hadde mitt første kull. (forsåvidt er det ikke så lenge siden 🙂

I Januar 2001 ble I- kullet født, husker at forberedelsene begynte litt tidligere enn ved det tiende kullet. Tror valpekassen var oppe ca 3 uker før kullet ble født og jeg sov sikkert ikke mye den siste uken. Stakkars Hettie ble studert nøye hver dag. Men  så  utrolig spent jeg var! Etter noen kull forsvinner litt av spenningen eller rettere sagt den blir i spedd bekymringer. Bra var det vel at man ikke visste om alt som kunne hende under en fødsel og med valpene etterhvert som de vokste opp. Da hadde det nok ikke blitt noen kull.

Minna og valpene har det bra, de sover og spiser som valper bruker å gjøre. Minna har heldigvis bra appetittSå langt ser jeg at det er en sort og en lever tispe, hannene har jeg ikke sett så nøye på ennå når det gjelder farver.

Her er noen bilder fra dagen idag, Alice synes det er fryktelig merkelig at Minna ikke er tilstede, i tillegg er hun innbilt men heldigvis er matlysten på vei tilbake. Alice er jo ikke den som takker nei til ett måltid så når hun gjør det blir jeg bekymret.