Arkiv

Arkiv for 17 august 2010

4 uker ++

17 august 2010 3 kommentarer

Har ikke hatt tid til å oppdatere bloggen, men sånn er det alltid når man har valper og tusen andre ting å gjøre på samme tid. Valpene har det bare bra, ingen blåøyde eller døve. Nye bilder av gjengen oppstilte finnes under puppies. Og nye kommer vel i slutten av denne uken også.

Minna har slitt litt etter keisersnitt, infeksjon og diverse annet og lørdag fikk hun en sprøyte på en dyreklinikk, og nå ser hun sånn ut:

Minna med sin fine kul

 Håper den forsvinner av seg selv, ellers må hun til veterinæren på fredag. Alice sliter desverre ennå med haltingen, og på torsdag/fredag bærer det avgårde til veterinæren, så får man bare håpe de finner ut hva det er som plager henne. Jeg har aldri opplevd en halting på den måte tidligere. Vi får tro at det ikke er noe ille.

I helgen hadde vi besøk av tanteungene, desverre slet Benjamin med å få tenner og var ikke helt i form, men Hannah var veldig opptatt av valpene. Såpass at hun ba om å få ta opp hundebæsj, så kanskje en kommende kennelhjelp 😉 Flink å kose med valpene og være med ut på tur med de voksne, merker at hun har blitt hele 5 år nå!

Hannah og Jesper

Hannah og Jesper

 Valpene lever livets glade dager og har begynt å være ute, de er tidlig oppe på morgenen kan man si. Jeg er ikke helt enig i å stå opp klokka halv seks, men det er bare å komme seg opp av senga!

Albert ute på tokt

Viiiill inn!