Hjem > Dogs > 4 uker ++

4 uker ++

17 august 2010

Har ikke hatt tid til å oppdatere bloggen, men sånn er det alltid når man har valper og tusen andre ting å gjøre på samme tid. Valpene har det bare bra, ingen blåøyde eller døve. Nye bilder av gjengen oppstilte finnes under puppies. Og nye kommer vel i slutten av denne uken også.

Minna har slitt litt etter keisersnitt, infeksjon og diverse annet og lørdag fikk hun en sprøyte på en dyreklinikk, og nå ser hun sånn ut:

Minna med sin fine kul

 Håper den forsvinner av seg selv, ellers må hun til veterinæren på fredag. Alice sliter desverre ennå med haltingen, og på torsdag/fredag bærer det avgårde til veterinæren, så får man bare håpe de finner ut hva det er som plager henne. Jeg har aldri opplevd en halting på den måte tidligere. Vi får tro at det ikke er noe ille.

I helgen hadde vi besøk av tanteungene, desverre slet Benjamin med å få tenner og var ikke helt i form, men Hannah var veldig opptatt av valpene. Såpass at hun ba om å få ta opp hundebæsj, så kanskje en kommende kennelhjelp 😉 Flink å kose med valpene og være med ut på tur med de voksne, merker at hun har blitt hele 5 år nå!

Hannah og Jesper

Hannah og Jesper

 Valpene lever livets glade dager og har begynt å være ute, de er tidlig oppe på morgenen kan man si. Jeg er ikke helt enig i å stå opp klokka halv seks, men det er bare å komme seg opp av senga!

Albert ute på tokt

Viiiill inn!

 

 1. Ann Kristin
  19 august 2010 @ 10:33 | #1

  Så søte bilder av valpene. Det er jo nesten så man får lyst på valpekull igjen :-). God bedring til de voksne damene. Ikke morro når det er noe med de. Vi prekas 🙂

 2. 18 august 2010 @ 12:57 | #2

  Hei Miriam,
  Har lyst til å kommentere den kulen som Minna har. Nugatti har hatt det samme etter antibiotikasprøyte. En gang lot vi den være og den gikk bort av seg selv, men det tok flere uker. en annen gang ble den tappet, det var værre fordi det da rant blodvann av den i flere uker og de andre hundene var veldig opptatt av å slikke på det. Ikke tapp den, det er helt ufarlig, men noe ubehagelig og langvarig.
  God bedring til begge hundene
  Hilsen Kirsten

 3. Irina&Svein-Roe
  17 august 2010 @ 21:11 | #3

  Hundene er bare så nyyyyydelig!!!!
  Vi gleder oss kjempe masse!!!!! nu er vi ute etter et stor og komfortabel hundebur, alt vi snakker om er valpen! jeg kommer hjem etter jobb, og kjæresten sitter og leser om hunden =D
  Håper altså at alt ornde seg for ho Minna. Ønsker henne god bedring!

Kommentarer er stengt