Hjem > Dogs > Gjøvik tur

Gjøvik tur

24 mai 2010

Siden sist har Flisa (heter nå Josephine)  flyttet. Hun har flyttet til  ett ektepar som tidligere har hatt dalmatiner, og som har tid til å ha hund. Litt rart når hun er borte vår lille maskot med mye liv og røre! Vi ønsker Johan og Eva lykke til :O) Når det bare er 2 valper igjen er det enklere å ta de med seg rundt, så de siste dagene har de vært med på forskjellig. Idag stod Gjøvik og mjøspromenaden for tur, der fikk de hilst på andre raser og det ble tatt på strak arm. De møter ofte på turene i nabolaget andre raser, men det er alltid spennende å se hvordan de reagerer utenfor sitt vanlige området. Vi traff en kjempesøt kerry blue terrier, som gjerne ville hilse på.

Egentlig godt når de begynner å bli såpass store som nå, de sover hele natta og har fått seg bra rutiner. Vaskebøtte har jeg stort sett ryddet vekk, og de er flinke til å være ute i finværet.

Kitty og Gina møter en ung Kerry Blue terrier

Kommentarer er stengt