Hjem > Dogs > Harrytur og litt annet

Harrytur og litt annet

16 mai 2010

Hjemme igjen etter en snartur i Charlottenberg, Minna hadde en »date» med City Kid’s Dantes Peak. En pen hanne som også var en skikkelig gentleman og snill :O) Minna var det ikke store problemene å parre, hadde trodd av en eller annen grunn at hun ikke ville? Greit når man tar feil den veien.  Så får jeg bare håpe at det blir valper om 9 uker.

S UCH City Kid's Dantes Peak

Hadde egentlig ikke tenkt å ha 2 kull så tett innpå hverandre, men det er så mye mer fristende med kull om sommeren enn om vinteren. Så da var det ikke så vanskelig å bestemme seg. Håper at Gina og Kitty har fått nye hjem innen kullet blir født.

Utenom det ble det handlet litt mat, og litt usunt på Godisfabriken. Det er jo som å komme til himmelen, godteri så langt øye rekker! Herregud måtte jo handle i flere poser for å være sikker på at det ble nok :O)

17 mai feiring i morgen, blir vel en tur til Skreia å spise en eller 2 kakestykker. … Tror jeg skal legge inn en treningsøkt tidlig i morgen for min samvittighet skyld

Kommentarer er stengt