Arkiv

Arkiv for 9 mai 2010

Skal vi se…

9 mai 2010 2 kommentarer

Skal vi se….. hva har hendt siden sist jeg skrev?! Husker ikke når jeg skrev sist så jeg hopper over den delen.

Fia (Dot.Com’s Heart Of Mine) reiste til Marthe på Maura lørdag, der får hun ett godt liv med en dalmatiner i nabolaget og får være med matmor på jobb. Lykke til Marthe og Fia!

Sara (Dot.Com’s Hotmail) har reist til Oslo til familien Vesterås som har hatt dalmatiner i 20 år. Der får hun det som plommen i egget! Vi har forsatt 3 valper igjen hjemme, 2 sorte tisper og 1 lever tispe. En av de skal jeg ha medeier til, en interessert har dukket opp, og hun bor på Skreia. Men vi får se om hun synes dalmatiner er rasen for henne. De andre 2 søker snille hundemennesker som har lyst å kjøpe seg dalmatiner. Bilder av valpene finnes under H-kullet. Idag har de 3 siste vært på en daglig tur i nabolaget. Der traff vi en tidligere dalmatiner oppdretter, som var så glad for å se dalmatinere at han stoppet bilen midt i veien for å hilse på de små. Vi traff også en setter og en cairn terrier i nabolaget. Fint at det finnes så mange forskjellige raser de kan hilse på 🙂

Alice bestemte seg liksågodt for å få løpetid, og da følger jo selvfølgelig Minna på, tidligere enn »planlagt» …. Har bestemt meg for å parre henne nå siden det er bedre å ha sommer/høst kull enn midt på vinteren. Hvilken hannhund jeg skal bruke kommer snart på hjemmesiden. Litt rokkering i planene siden jeg brukte Dalmo’s Aragon The First på Pippi, vil jeg kanskje bruke noe annet enn Dalmo’s Elegant Edward på Minna. (han er sønn av Aragon for de som ikke vet det :O)

Ett bilde av lille Flisa som ennå er mindre enn sine søstre, men til gjengjeld har hun dobbelt opp med nykker. En morsom liten dame!

Dot.Com's Happy Go Lucky ''Flisa''

Og ett bilde fra vi hadde besøk av russen fra Oslo:

Gruppebilde med valpene

 

 Ha en fin uke! Her er det mye som skal avgjøres og ordnes i løpet av uken….Men vi kommer sterkere tilbake