Arkiv

Arkiv for 29 januar 2010

Vinter,valper og vær

29 januar 2010 3 kommentarer

Nå begynner det å nærme seg termin for Pippi, så i dag kommer hun, Tim og Anders oppover. Er spent på hvor stor eller liten hun er 🙂 Er ganske mange valpekull planlagt fremover men sånn er det vel egentlig alltid? Ikke noe å gjøre med iallefall, kan bare håpe på mange tisper! Er veldig fornøyd med at jeg denne gangen har valperom med utgang rett ut i hundegården. Selvfølgelig er valpene mye sammens med oss når de begynner å vokse seg til men det er greit å ha ett rom der de kan være i fred, iallefall de første ukene.

Som alltid ligger jeg litt i forkant av valpekull jeg skal ha og er allerede begynt å tenke på Minna sitt kull, siden jeg bruker Aragon på Pippi så får jeg vel tenke i litt andre baner med Minna. Har spanet inn en hanne som ennå ikke har så mange valper etter seg, får prøvd å dra og hilse på ham i løpet av noen mnd. Da kommer jeg tilbake til hvem det er. Han ser iallefall veldig pen ut på bilder og er sorttegnet.

Denne uken fikk jeg bilder av Seppi som er Jakob – Pippi sine avkom, og har »stjelt» noen fra Nemi sine eiere. De har det begge veldig bra og det å få positive tilbakemeldinger veier opp mot alle bekymringer man har når valpene er små og alt skal klaffe ! Her er noen bilder av Nemi og Seppi. Bilder av Pippi kommer i løpet av neste uke!

Ellers går ukene med til vanlige ting, turer med hunder i skogen er dagens høydepunkt og har hatt mange fine turer i uken som har gått!