Hjem > Dogs > Fredagskveld på Skreia!

Fredagskveld på Skreia!

22 januar 2010

Fredagskveld på Skreia er vel ikke den mest spennende, så da prøver jeg meg på litt blogging!

Pippi virker til å ha tatt seg, neste helg kommer hun og skal være her så da får jeg sett henne.   Og det blir nok røntgen uken før hun skal føde. I følge sikre kilder 🙂 er hun ganske mye større enn sist.

Minna og Alice er fornøyd over at det er blitt varmere i vært, på slutten av kuldeperioden vi hadde sprang de og la seg i stille protest når jeg tok frem dekkenet……  Lite bilder har det blitt på grunn av kulden, og lite motivasjon men etterhvert kommer det nok noe!

En litt sen gratulasjon til Inger Lise og Daniel som har fått en liten jente.  Junior synes nok det er veldig spennende med en tobent liten i huset. Junior er dessuten innehund for tiden etter å ha skadet seg på tur og måtte sy flere plasser. Men nå er han vel inne i siste uke med krage.

Uheldige Junior....

 1. 28 januar 2010 @ 00:54 | #1

  Vi gleder oss til Pippivalper!

 2. 22 januar 2010 @ 22:53 | #2

  Spennende med Pippi og valper 🙂

  Stakkars Junior som skadet seg, er ikke noe særlig med krage og innetid 🙁

  Ønsker dere en god helg 🙂

  Veronica og Nemi

Kommentarer er stengt