Arkiv

Arkiv for 6 januar 2010

Godt Nytt År!

6 januar 2010 Comments off

Godt Nytt År får jeg vel starte med å si!  Begynnelsen av året ble brukt på bursdag til den yngste tanteungen som hadde 1 års dag i oslo.  God mat og selskap ble det før vi vendte nesen hjemover i kaldværet. Jeg er kanskje rar men heller kaldt og fint vær enn, enn glattholke og regn på vinteren. Selvfølgelig behøver det ikke bli så mye kaldere enn -20, da begynner det å bli litt for kaldt for de firbente og gå tur. Desverre har Minna like mye energi om det er kaldt ute. Så man kan få seg noen grå hår av tullet hun finner på 🙂   

 Det er forresten tydelig mange som har satt seg nyttårsforsett, på treningsenteret var det mer folk enn jeg har sett på lenge idag 🙂 Så får vi se hvor lenge de henger med, i slutten av februar begynnelsen av mars er nok mange falt fra vil jeg tro.   

Neste uke har Hedda 11 års dag utrolig hvor fort årene går, hun har bodd hos søsteren min siden hun var 1,5 år menvi har sett mye siden hun har bodd hos oss i perioder. Hun hadde i tillegg ett kull hos oss, så hun er bestemor til G-kullet. Hun er en sprek gammel dame, og akkurat nå er hun oss oss og ligger godt under ett teppe i hundesofaen.    

Hedda

Hedda

Før jul fikk vi åpnet mellom de to stuene og sånn ble det seende ut. Er fornøyd med jobben, hadde selvfølgelig blitt bedre om en snekker hadde gjort jobben, men litt morsomt å gjøre litt selv 🙂 I tillegg malte jeg taket og veggene så det ble litt mer fresh enn det var.   

Åpningen før

Åpningen før

Åpningen etter

Åpningen etter