Arkiv

Arkiv for 26 november 2009

Hvor har året tatt veien?

26 november 2009 1 kommentar

Snart i desember igjen! Sant som de sier dess eldre man blir dess raskere går årene :o) Regn og atter regn, men jeg håper på en hvis jul. Ellers kan den bare forbigås i stillhet for min del. Ingen snø = ingen julestemning for min del..

Alice har hatt løpetid i snart 3 uker så den er nok over i løpet av helge, og Minna sin kan jeg bare klø meg i hodet over. Hun blør ikke men virker klar for det meste, så vi får bare håpe at det ikke er en løpetid som er litt merkelig.  Og at den ordentlige kommer når Alice er ferdig. Kan hende hun ikke får den før Pippi kommer. Hun følger som regel på som sistemann, ikke så rart når man er nederst på rangen.

Er ennå inne på tanken om å kjøpe inn en tispe, sonderer terrenget og hva som er planlagt av kull rundt omkring. Hadde jeg vært ute tidlig så kunne jeg kanskje ha satt meg på listen hos Jilloc i god tid før  kullet ble født. Liker veldig godt kombinasjonen Spotnik’s Viking Victory – Jilloc’s Reflection In A Mirror. Og forstår at mange ville ha fra den kombinasjonen.  Men sånn er det når man er treig!

Jeg drømmer meg bort med dette bildet av Alice sist vinter!

Alice koster se på jordet

Alice koster se på jordet