Arkiv

Arkiv for 8 november 2009

Litt av hvert og ingenting

8 november 2009 2 kommentarer

Tiden går med til diverse småarbeid som skal være ferdig til jul, veggen mellom den lille stuen og den andre er nå  tatt ned. Er begynt å liste men må vente til etter helga for å få tak i mer listeverk av samme sort. Ble mye bedre og åpent, bilder kommer når jeg er ferdig og liste. Og rommet er ferdig ellers.  Hundebur flyttes nå inn på det nye hunderommet/soverommet så man slipper å ha det på stua. Blir mye bedre.

Minna kjeder seg....

Minna kjeder seg....

Minna klarte å skade en tredepute sist torsdag (dvs. for over en uke siden) og måtte sy 5 sting. Det ser ut til å gro fint og jeg kan ta stingene nå på tirsdag. Kan bare si at det er noe dritt med sår under foten, tar tid å gro… Minna synes livet er kjipt for tiden, og ligger mest å sover siden hun ikke får løpe løs på turene. Blir bare småturer og hun forsøker alt hun kan å dra meg avgårde på jordet, eller opp mot skogen. Men ut i uka kan hun heldigvis dra på tur i skogen igjen.

Alice har fått løpetid så nå er det nok ikke lenge før Minna sin startet også. Er i tenkeboksen om jeg skal kjøpe meg en valp fra noen andre for å få noe mer enn det jeg har. Skal beholde noe etter Minna hvis det blir noe som er bra nok. Men siden jeg ikke har noe etter Pippi så får jeg se om jeg kjøper noe annet i tillegg til det jeg har hjemme. Er på utkikk og følger med på det som finnes rundt omkring. Vel, vi får se!

Nå er det på tide å ta kveld her!