Hjem > Dogs > En liten pause

En liten pause

3 oktober 2009

Har hatt en liten bloggpause, iblandt er det godt å koble ut det meste som gjelder hundeverden og konsentrere seg om andre ting. Hundene får sitt uansett men jeg har vel brukt mindre tid foran pc’en for å lese andre blogger og ikke minst facebook… Det er veldig lett å bli hektet på facebook, er liksom så enkelt å kommunisere med andre via nettstedet. Farlig!

De siste ukene har gått med til mye utearbeid, som hver høst tror jeg alltid at jeg har mye mer tid til å få gjort en masse før frosten kommer men som alltid kommer den fortere enn jeg tror…. Men heldigvis fikk jeg gjort det jeg skulle med beising av stakittgjerde, og gud hjelpe meg det kan vel ikke finnes noe som er så kjedelig som det? Utbygget er malt ferdig og venter bare på takrenner og platt ved utgangen som jeg skal få gjort om ikke så lenge. Men nå er det iallefall unnagjort for i år. Ny rommet er snart klart til bruk, litt listing igjen så kan det brukes, bilder kommer senere.

Minna har ennå ikke begynt å løpe, men det er nok ikke så lenge til nå, hannhundene i nabolaget begynner å vise mer interesse for henne en de normalt gjør. Så da er den vel ikke så langt unna.

Nå er det jammen ikke lenge til jul, avskrekkende å tenke på at julegaver og husvask snart skal foretas. Og litt baking. Kanskje like greit å bestille julekortene allerede nå?

 1. Ketil
  4 oktober 2009 @ 15:48 | #1

  Du har så rett Miriam – det er viktig å koble helt ut av og til, istedet for å henge over en skjerm hele tiden. Det er veldig vanedannende og man kan skjønne at barn sitter litt for mye å spiller og bruker alt for mye tid forran en skjerm.
  Ut å gjør noe fysisk og kanskje litt opplevelse istedet for noen linjer tekst og bilder på en skjerm kan være veldig befriende.

  @turid: Syns du har et litt forvrengt syn på menn 🙂
  Ja, flott med damer som gjør alt som Miriam gjør, men ekte menn lener seg ikke bare tilbake – de jobber sammen med damen.

 2. Siri
  3 oktober 2009 @ 22:09 | #2

  Guri hvor flink du er da. Skikkelig Handydame 🙂
  Flotte bilder av en prikk og en svart på jordet, deilig att de endelig er slått.
  Hilsen Siri som ikke er medlem på facebook, hi,hi

 3. turid
  3 oktober 2009 @ 20:32 | #3

  Du må jo være enhver manns drømmedame! Alt han har å gjøre, er å lene seg bakover i godstolen og se på mens du snekrer, maler, vasker opp og lager mat, fikser tette rør, bygger gjerde og flytter det til et annet sted neste år, syr gardiner og legger nytt gulv. Eneste som mangler er vel førerkortet? Egentlig har du vel ikke behov for noen gubbe…å slenge skitne sokker over møblene klarer du jo fint selv, om du vil. Ha ei god helg!!

Kommentarer er stengt