Hjem > Dogs > Lørdagskveld

Lørdagskveld

10 oktober 2009
Alice jakter fugler

Alice jakter fugler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitter og kjeder meg, ikke mye å se på tv’en på lørdagskveld egentlig..

I går fikk jeg sett »menn som hater kvinner» Stieg Larsson sin bok som er blitt til film. Synes vel ikke den var såååå bra, boken var mye bedre. Men noen hvisket meg i øret at man aldri skal sammenligne bok og film, så da så :o)  Deilig høstvær har vi ennå men ikke like varmt, men det kan man vel ikke forvente i oktober kanskje? Vel, så lenge det er sol om dagene er jeg fornøyd.

Prosjektet rommet er nesten ferdig, vegger, tak,utforing og listing er på plass. Nå er det »bare» å finne ett gulv man vil ha. Synes det er vanskelig å finne noe som jeg har lyst på. Så langt iallefall. Finnes jo x-antall nettbutikker som selger belegg og annet, så kanskje jeg finner noe der, utvalget på »vanlige» byggevare butikker er ikke så stort på gulvbelegg. Alle velger laminat eller parkett, men det er vel ikke av det mest praktiske på ett hunderom. 

Nå er det forresten ikke lenge til den nyeste star trek filmen kommer på DVD juhhuuuu gleder meg (små barn store gleder)…..

Lovet meg selv at jeg skulle begynne å ta andre bilder enn bare hundebilder, men så langt er jeg ikke kommet gitt!

Minna har tatt knekken på leke nr.....

Minna har tatt knekken på leke nr.....

  1. 16 oktober 2009 @ 23:20 | #1

    Enig med deg mht «Menn som hater kvinner». Det nytter ikke å la være å sammenligne. Man gjør det uvilkårlig. Syntes ikke den var så bra, kanskje også litt fordi jeg så den på en liten flatskjerm i bobilen. Jeg tror de bildene jeg så formeg i fantasien mens jeg leste boka var mye bedre enn mye i filmen. Men bevares, den var bra. Skal ikke blande meg i ditt valg av gulv, men hvis det er til hunderom, så vil jeg anbefale et sterkt (og kanskje dyrt) baderomsbelegg. Det var tipset jeg fikk til mitt hunderom av en malermester. Ikke fliser p.g.a. tiss etc. suger seg ned i fugene og det vil begynne å lukte ammoniakk på sikt. Bare fortsett å ta hundebilder du. De er fine.

Kommentarer er stengt