Arkiv

Arkiv for 3 oktober 2009

En liten pause

3 oktober 2009 3 kommentarer

Har hatt en liten bloggpause, iblandt er det godt å koble ut det meste som gjelder hundeverden og konsentrere seg om andre ting. Hundene får sitt uansett men jeg har vel brukt mindre tid foran pc’en for å lese andre blogger og ikke minst facebook… Det er veldig lett å bli hektet på facebook, er liksom så enkelt å kommunisere med andre via nettstedet. Farlig!

De siste ukene har gått med til mye utearbeid, som hver høst tror jeg alltid at jeg har mye mer tid til å få gjort en masse før frosten kommer men som alltid kommer den fortere enn jeg tror…. Men heldigvis fikk jeg gjort det jeg skulle med beising av stakittgjerde, og gud hjelpe meg det kan vel ikke finnes noe som er så kjedelig som det? Utbygget er malt ferdig og venter bare på takrenner og platt ved utgangen som jeg skal få gjort om ikke så lenge. Men nå er det iallefall unnagjort for i år. Ny rommet er snart klart til bruk, litt listing igjen så kan det brukes, bilder kommer senere.

Minna har ennå ikke begynt å løpe, men det er nok ikke så lenge til nå, hannhundene i nabolaget begynner å vise mer interesse for henne en de normalt gjør. Så da er den vel ikke så langt unna.

Nå er det jammen ikke lenge til jul, avskrekkende å tenke på at julegaver og husvask snart skal foretas. Og litt baking. Kanskje like greit å bestille julekortene allerede nå?