Hjem > Dogs > Lite tid

Lite tid

28 juni 2009

Med fint vær så blir det ikke at man orker å sitte foran pc’en og oppdatere bloggen så ofte. Men her går livet sin vante gang, valpene vokser fort og er allerede over 6 uker gamle. Pippa som nå skal hete Nemi flytter til Oslo om ca 2 uker, hos ett hyggelig par som også har hest. Så heretter får jeg vel si »Nemi i sør» og »Nemi i nord»  🙂

Petter er forsatt usolgt men det dukker nok opp noen til han også etterhvert, inntill da får han bo sammens med damene i huset og bli oppdratt av Alice og Minna.

Pixel er flyttet, det var tristere enn jeg trodde det skulle være, hun er en sosial og glad valp, akkurat som man vil at de skal være. Hadde hun blitt her i 14 dager til ville hun nok ikke flyttet herifra. Men hun får det nok bra hos forverten Tanja, og får være alene hund, og vært med på mye. Så håper vi at Tanja får lyst til å stille henne litt ut etterhvert 8) Men hun skal være litt her innimellom så da får vi ta henne med oss på noen utstillinger. Det ble stille her uten Pixel iallefall! 

Hage utvidelsen er snart ferdig, eller gjerdet er oppe, men når det var gjort fant vi ut at baksiden også burde gjerdes inn, så det blir vel gjort i løpet av høst/vår, først skal det som er det beises. Hunderom planene er nå ett steg nærmere, så i løpet av senhøsten regner vi med at det er oppe. Nei nå er det foringstid for valpene, slenger med noen bilder, Ciao!

  1. 29 juni 2009 @ 12:35 | #1

    Ooh, deilige barndom. Ikke nevneverdig plaget med dressur og ikke særlig mange forpliktelser heller, annet enn å leke og hygge seg.
    Ha en fin sommer med gjerdebygging og andre prosjekter. Du kunne vært eiendomsmagnat og reist rundt og flikket på alle leilighetene dine. Måtte vært midt i blinken for deg!

  2. Hilde & Spot
    29 juni 2009 @ 12:10 | #2

    God sommer til deg og vofsene! 🙂

Kommentarer er stengt