Hjem > Dogs > Valpene 4 uker

Valpene 4 uker

14 juni 2009

Som dere kanskje har lagt merke til så går det treigt med oppdateringer for tiden. Men det har sin naturlige forklaring med at man har endel å gjøre med hundene for tiden 🙂

Pixel vokser og ser ut til å ha det bra sammens med de andre hundene. Minna er favoritten, kanskje ikke så rart med tanke på at Minna leker med henne dagen lang. De har store prosjekter på gang og er allerede godt igang med å grave seg under muren på huset… Ikke like populært hos oss tobente men hva gjør vel det!

Valpene har nå passert de 4 første ukene av sitt liv og er inne i en søt alder nå.  De som sier at det er like mye jobb med 2 valper som med 8-9 har tydeligvis aldri hatt 2 valper i ett kull? For mye jobb er det jommen ikke! Man merker knapt at man har valper i huset, og Pippi er forsatt flink og steller med valpene. Og mat får de nok av, denne uken begynte jeg å introdusere valpene for karbonadedeig og det satte de pris på.  De er så smått begynt å være ute når været tillater det, og det liker de. Ikke mye redd for trafikk eller annet som er ute, og når de blir tatt inn er de gode og trøtte av alle inntrykkene.

Noen bilder fra uken:

 1. Hilde & Spot
  15 juni 2009 @ 18:56 | #1

  Gleder oss masse til besøk! 🙂 🙂

 2. turid
  14 juni 2009 @ 19:04 | #2

  Du kan sette de til å grave midt i hagen. Etterpå fyller du betong i hullet, så har du fundamentet til ei flaggstang. Har alltid ønsket meg flaggstang. Petter er en riktig fiiin valp! Men det er jo Pixel også. Pippa har et nydelig uttrykk.

 3. 14 juni 2009 @ 16:39 | #3

  Kjempesøte bilder av Petter og Pippa! 🙂 Kan tenke meg at det er godt å ha bare 2 valper. Vi har akkurat kommet oss hjem, noe Nemi satte stor pris på. Hun har funnet senga si allerede 🙂

Kommentarer er stengt