Hjem > Dogs > Valper og ferie i Nord Norge

Valper og ferie i Nord Norge

3 juni 2009
Spotborne's Key To Dot Com

Spotborne's Key To Dot Com

Pixel er ankommet Skreia! En liten levertegnet prikkete frøken med masse ideer om hvordan dagene skal tilbringes. Mest er det Minna som får gjennomgå, Alice og Hedda har hun forstått ikke er interessert i å leke, så da blir det Minna hun får underholde seg med. Minna har vært innbilt e tid, men begynner heldigvis å bli seg selv igjen. Så de har noen runder i hundegården med lek og herjing i løpet av dagen

Valpene vokser og trives, føles merkelig å ha ett kull med bare 2 valper fortsatt, er jo ikke en lyd i valpekassa og hver gang jeg titter inn er det noen runde og fornøyde valper som ligger med Pippi og sover. Pippi er forøvrig forsatt en flink mamma, og maser ikke mye på å få komme ut av valperommet, til tross for at de blir 3 uker i morgen. Bilder kommer snart!

Etter å ikke ha vært på »husmorferie» fra hundene i mer enn 4 dager i strekk tidligere bestemte jeg med for å utøke ferien i år med noen dager. Litt usikker på om jeg ville reise fra valpene, men siden det bare ble 2 og Pippi er en flink mamma så bestemte jeg meg for å dra. Broren min med familie skulle nordover til mamma sitt barndomshjem og siden jeg ikke har vært nordover siden jeg flyttet i 2001 bestemte jeg meg for å slå til.

Siden ingen av oss bor i Nord Norge lengre så har vi liksom ikke ett barndomshjem der, men vi tilbrakte mye tid hos våre besteforeldre i Meløy og det er vel som ett barndomshjem for oss. Vi var innom slekt i Trondheim og på Mo turen nordover og det var veldig hyggelig, med både tanter, onkler og søskenbarn. Det ble desverre ikke tid til å stikke innom venner, får ta det igjen neste år 🙂 Det var utrolig deilig å se helgelandskysten igjen, hadde nesten glemt hvor vakkert det er langs kysten. Så det frister med gjentakelse neste år. En uke uten tv og internett var deilig, tror ikke jeg har vært så avslappet på mange år, og vi fikk oss mange fine turer i skog og mark til tross for regn og vind. Desverre lider jeg av en smule høydeskrekk så toppen som jeg gjerne ville opp på får vente til neste år, vi tok oss opp halvveis og det var nok for i år. Jeg og samboeren til broren min Nihada har bestemt oss for å ligge i trening frem til neste år, da skal vi opp på toppen 8) Vi var også innom slekt på vei sørover, så de fleste har vi besøkt i løpet av ferien, kun de i Bergen vi ikke har fått hilst på 🙂  Nå skal jeg ta meg selv i nakken og få gjort endel ute i løpet av de neste ukene….

Noen bilder fra turen

 1. Gull
  9 juni 2009 @ 23:09 | #1

  OPPDATTERING!!!

 2. Aud.
  7 juni 2009 @ 17:19 | #2

  Hei og Gratulerer så mye med Pixel! Hun er knusbedårende..det blir nok mange bilder av henne etterhvert! Flotte bilder av Nord-norsk natur..og sikkert rart se igjen, etter så mange år..Mye forandrer seg, og annet er akkurat som det var engang..God sommer, videre! Beste hilsen fra Mandal.

 3. turid
  6 juni 2009 @ 17:52 | #3

  For tredje gang!!! Meldingene forsvinner jo. Ka farsken her. Kaster jo bort massevis av tastetrykk. Velkommen tilbake forresten!

 4. Hilde & Spot
  5 juni 2009 @ 17:08 | #4

  Herlighet så skjønn!!! Vi venter spent på bilder av de små 🙂 🙂

 5. Marlen
  4 juni 2009 @ 06:52 | #5

  Hei Miriam
  Så göy det var å se bilder fra Åg igjen, Arhaugen var min daglige tur med gjengen. Har ikke värt nordaförr på ti år. Jammen går tiden fort. Det er jo så vakkert der oppe. Bodde dere der ved Åg vannet, husker (tror Jeg) at jeg var innom deg der noen ganger. Sjarmtroll av en valp du har fått deg, en skikkelig sötnos. Må väre deilig med bare 2 valper også, får så god tid også da. Håper du får en finfin sommer. Beste hilsen fra Marlen og gjengen

  Hei Marlen, hyggelig å høre fra deg! Ja det er fint på Åg, bare synd at det begynner å bli så fraflyttet og ingen butikker igjen. Nå må man til Våga for å handle. Håper du har det bra i Sverige :)

Kommentarer er stengt