Hjem > Dogs > Hurra!

Hurra!

28 februar 2010

Er vel ikke annet å si når man har fyllt år. Og passert det magiske 4-tallet… Ja ja får bare trøste seg meg at man er ikke eldre enn man føler seg 🙂
Dagen ble feiret med koselig besøk fra oslo med god mat og litt drikke. Ikke mye sprell når man har valper i valpekassa. Men vi tar det igjen utpå vårparten med en helg i Oslo. Ellers har dagene gått med på å sett OL på tv’en, sportsidiot som jeg er har det nok blitt ganske mange timer foran skjermen, like greit å ikke regne timer kan man vel si…
Valpene vokser og har det bra, Pippi er veldig flink og vil forsatt bare være med valpene, hun er 2-3 ganger om dagen inne på stua men er rask ut derifra igjen. Valpene legger bra på seg, og det er stille i kassa, og da er vel alt bare bra. Ennå er det jo ikke mye jobb med de små, men om ett par uker blir det liv å røre på valperommet! De neste ukene er den mest »spennende» tiden da de åpner øynene, helt vil man jo ikke ha noen blåøyde, og deretter dem verste delen med å oppdrette dalmatinervalper hørselstesting..

Nå er det heldigvis meldt bedre vær fremover og den verste kulden har forhåpentligvis gitt seg for denne vinteren (?).
Noen bilder av de små:

  1. Lilian
    1 mars 2010 @ 00:47 | #1

    Hallo, Miriam, og gratulerer så mye med dagen!!! Nå har jeg funnet bloggen din, som du kanskje skjønner… Artig å følge med valpene, fine bilder i dag også! Kommer når tiden er inne for litt kosing, må jo se de søte små in natura!
    Og det magiske 4 tallet, det kan jeg trøste deg med er ittno farlig. Det blir bare bedre og bedre!!!

    Hilsen Lilian, nabokjerringa. Skal hilse fra Bendik også.

Kommentarer er stengt