Hjem > Dogs > Valper

Valper

4 mars 2010

Onsdag ble valpene 14 dager gamle, og i løpet av de neste to ukene utvikler de seg mye. Øynene er så vidt åpnet og nå begynner den verste delen, hørselstestingen… Ennå  er de ikke helt stødige men det kommer seg 🙂 Til tross for dårlig kordinasjon har noen utviklet seg til å bli noen »klatremus»  spesielt hvis Pippi har ligget utenfor valpekassa og slappet av. Vips så har de kommet seg over, spesielt to av de 🙂 Så nå har de fått større plass med litt høyere kanter

Pippi er forsatt utrolig flink, vil være sammens med valpene, men setter selvfølgelig pris på selskap. Hun er innom stua en liten sving når hun har vært ute men ikke i mer enn et par minutter så er det tilbake på rommet. Utenom det er det ikke mye nytt på Skreia 🙂

  1. turid
    6 mars 2010 @ 07:21 | #1

    Så søte, små fingre de har! Etter uttrykkene å bedømme er de klare til å utforske verden.

Kommentarer er stengt