Hjem > Dogs > En liten te pause!

En liten te pause!

19 desember 2009
Minna
Minna

En liten pause i de siste forberedelsene til jul! Som vanlig finner man på mye som strengt tatt kunne vært gjort på en annen tid, og ikke like før jul.  Men nå er iallefall lille stuen ferdig, veggen er nede , listene er på plass og foringen på gulvet er ferdig. Veggene og taket er malt, så nå ser det neste ut som stuene hører sammen :o) Nå er det bare småting som litt vasking og litt baking igjen. 

Pippi ble inseminert på NVH på torsdag, så nå får vi bare håpe på valper og at det blir flere enn sist. Denne gangen ble det tatt blodprøve først, reiste innover på søndag og mandag ble blodprøven tatt og den viste at tiden ikke var inne før onsdag tidligst. Så onsdag forsøkte Kirsti G. Og Anders en  vanlig parring men som de forrige gangene gikk det ikke. Så Torsdag dro Kirsti med Dalmo’s Aragon The First og Anders med Pippi på NVH så Pippi ble inseminert. I følge veterinæren var det perfekt timing og det skulle holde å gjøre det en gang. Så nå får vi bare vente 9 uker å se om det blir noen valper. Anders og Thorbjørn har vært så snille og lånt meg Pippi til å ha ett til kull på henne, og jeg håper det blir noen tisper, vet om noen som venter i spenning på å få valp!

Nå gleder vi oss bare til jul og besøk av små barneføtter som er spent på om nissen kommer og hva som er i pakkene !

GOD JUL TIL DERE ALLE!

  1. 20 desember 2009 @ 15:57 | #1

    Lykke til med et forhåpentlig kull.
    Og God Jul! 🙂

    Inger Marie

Kommentarer er stengt