Hjem > Dogs > Valpeplaner

Valpeplaner

5 desember 2009

Minna har hatt en merkelig løpetid uten å blø og den var kortere enn normalt, så det ble ingen parring på Minna denne gangen.  Anders har vært så snill og lar meg ha ett til kull på Pippi. Så nå forandrer vi planene og heller parret Pippi.

Har vært i kontakt  med veterinæren jeg bruker for å spørre om det er ok siden hun hadde valper i Mai, han kunne ikke se at det skulle være noe problem. Denne gangen skal vi ta progrestronprøver fra 9 dagen så vi er sikker på rett tid. Hun vil etter all sannsynlighet bli inseminert på veterinærhøyskolen siden intrauterin inseminasjon er sikrere enn vaginal inseminasjon. Men det kommer litt an på når hun står og hvordan man skal gjøre det rent praktisk. Hannhund kommer det informasjon om snart…

Utenom det går vel livet sin vante gang, heldigvis har snøen kommet så man kan komme i litt julestemning om ikke annet. Og for ikke å snakke om hunder og sko som er atskillig renere med snø ute!

 1. turid
  19 desember 2009 @ 08:28 | #1

  Er ikke akkurat ofte siden blir oppdatert, men jeg kan jo si at jeg stikker innom her flere ganger hver dag i håp om noe nytt (hint..). Blir spennende med noen flere Pippi-valper, hun er vel like trivelig som sin mor, har jeg inntrykk av!

 2. Gull
  19 desember 2009 @ 01:08 | #2

  Hallo! sikkelig julesteming på hjemmesia di 🙂

 3. Gull
  11 desember 2009 @ 10:25 | #3

  Da bi det søte valpa!!!

 4. Erika
  6 desember 2009 @ 01:17 | #4

  Vil bare si at de er veldig flinke på Vetrinærhøgskolen 🙂

Kommentarer er stengt