Hjem > Dogs > O jul….

O jul….

31 desember 2009

Vips så var mesteparten av jula over, og godt er vel det, deilig å spise normalt igjen. Ganske absurd å tenke på hvor mye vi i den vestlige verden stapper i oss i løpet av jula. Graderstokken krøp godt ned mot 20 tallet og da var det godt å kunne være inne og kose seg. Blir ikke verdens lengste turer i minus 20, men hundene virker ganske fornøyd med korte turer når det er så kaldt, og da har heller ikke matmor dårlig samvittighet. Jordet har jeg begynt å tråkke opp, og nå like over nyåret (i morgen vil vel det si) er det bare å begynne å tråkke opp stien i skogen. Vurdere på om jeg skal investere i truger i år, siden det er såpass mye snø.

 Jula var veldig koselig med familiebesøk, og det mest morsomme er tanteungenes og spesielt den eldste sin spenning over jula. Tim var her til julaften morgen, og det gikk veldig bra med ham og barna. Han var bare glad og fornøyd som resten av gjengen. Minna er blitt betydelig roligere og har heldigvis ikke store behovet for å være så ivrig på Hannah. Alice er bare fornøyd over at Benjamin sitter på gulvet sammens med henne.Koselig rett og slett!

 Noen nyttårsforsett har jeg vel ikke, eller rettere sagt har jeg det holder jeg det for meg selv 🙂 Håper iallefall at Pippi får valper i 2010! Og ett større kull enn sist.

Det jeg gleder meg aller mest over fra året som har gått, er at begge valpene fra G-kullet fikk veldig bra hjem med aktive eiere. Og at Mia som ble omplassert igjennom meg havnet hos  en fantastisk familie ! Ellers alle fine bilder og tilbakemeldinger fra valpekjøpere, og selvfølgelig husker man de som er blitt borte. Men sånn er vel livet?

Godt nyttår !

  1. turid
    3 januar 2010 @ 16:36 | #1

    Ja, kjøp deg truger, de er gode når man skal gå opp sti. Nordic Tubbs er små og greie. Sojourn Tubbs er litt større, flyter litt bedre og er minst like lette. Ikke kjøp de hvor bindingene sitter fast oppå trugen, de er ikke å anbefale dersom man vil gå på en normal måte. Med mindre du liker hanemarsj da. Syns den typen gange egner seg best i militærparader.

Kommentarer er stengt