Hjem > Dogs > Endelig høst!

Endelig høst!

11 september 2009

Ja, endelig kan man slippe hundene løs på jordene, det er en opplevelse første gangen man gjør det på høsten :o) Det er pur glede i en prikkete kropp når de forstår at jordene endelig er tilgjengelig! Om sommeren blir det omtrent bare gåing i skogen, så når høsten kommer er det en god avveksling fra våre vanlige ruter. I går fant Minna den utslitte fotballen til nabohunden og da måtte hun løpe ca 50 runder på jordet med ballen i munnen, mesteparten av tiden kunne hun ikke se hvor hun løp, men hva gjør vel det så lenge man får løpe som en gal?

Minna i farta!

Minna i farta!

I helga får vi besøk fra Oslo som skal hjelpe til med diverse snekring, godt å få hjelp, det setter jeg stor pris på 8) Så det er bare å finne frem snekkerklærne for idag skal jeg legge isolasjonen på plass før de kommer, så er iallefall det gjort.

Min borgerplikt er unnagjort, og ærlig talt skal jeg være glad når valget er over, er så lei av at alle partiene rakker ned på hverandre istedenfor å fortelle om sine egne partiprogram…..

  1. gull
    21 september 2009 @ 00:06 | #1

    Hallo. Ka med ei oppdattering. HAr ikke sett bilder av utbygge eller av ho Minna med 2 bein i lufta….. Du må ikke vær så opptatt av dalmisnytt.

Kommentarer er stengt