Hjem > Dogs > Nemi og Petter

Nemi og Petter

3 juli 2009

Nemi og Petter er nå blitt hele 7 uker, og de ser ut til å takle varmen rimelig bra. Heldigvis har vi vifter inne så de får litt sirkulasjon i luften. Idag har vi vært på hele 2 bilturer, begge uten at de brydde seg nevneverdig, første turen gikk til veterinæren for vaksinering, id merking og helseattest. Siden veterinæren skulle på ferie måtte det gjøres idag. Der fikk de sjekket ut det meste av kontoret og spist litt godbiter. I ettermiddag var vi på besøk hos Gull som er flyttet i en leilighet på Skreia. Hedda syntes sikkert de var noen plageånder men da kunne hun krype opp i sofaen, dit kommer de seg ikke  8)

Pippi reiser i slutten av neste uke og når Nemi også drar blir det nesten (men bare nesten) tomt her.

Jeg håper på litt kjøligere vær snart, begynner å bli lei av varmen… Trives best i ca 20 grader, er passe for meg!

Ha en fin helg, her er noen bilder av valpene fra utfartene idag

Kommentarer er stengt