Hjem > Dogs > 4 dager gamle

4 dager gamle

18 mai 2009

Idag er Pippa og Petter som jeg kaller de blitt 4 døgn og den mest kritiske perioden er over. Og denne gangen var jeg ganske redd for at noen skulle falle ifra. Ikke mye morro hvis man hadde mistet 1 av 2 valper. Men ennå kan det jo hender endel, og neste ting man kan begynne å bekymre seg for er hørsel.. Egentlig selvpining å drive med oppdrett !

Både Pippa og Petter har stor appetitt og med matfatet for seg selv så har i allefall vekten gått opp endel. 

 Pippi hadde noe voldsomt med melk de første dagene, i tillegg hun to patter som ikke valpene kan patte av, og de ble rimelig store i løpet av de første døgnene og jeg har hatt antibiotika i bakhånden hvis hun skulle få jurinfeksjon, heldigvis har det gått bra så langt. Nå virker det som produksjonen er nede på det jeg er vant til. Så nå behøver jeg ikke å massere henne hver 3 time (som jeg har måtte gjøre med god hjelp av Gull 🙂  Ellers hender det vel ikke så mye her, 17 mai ble feiret hjemme med en bløtkake som vi klarte å spise opp i løpet av dagen 8)

Noen bilder

 1. Kenth
  19 mai 2009 @ 22:54 | #1

  Så söta valper!!! Hmm jag är gal, borde vara trött på valper men näää så söta dom är:O). Tiden går verkligen fort så njut av dom småliven:O))

 2. 19 mai 2009 @ 18:17 | #2

  Grattis så mye med de 2 mummitrollene 😆
  Pippi ser ut som en kjærlig mor der hun ligger.

 3. ingerlise
  19 mai 2009 @ 17:41 | #3

  åå søte små skapninger!
  gleder meg til å kose med dem 🙂

 4. 19 mai 2009 @ 11:50 | #4

  Åh, godeste Pippi med sine to små. Håper alt går bra nå !! Huff, jurinfeksjon er skummelt. Jeg har allerede begynt å bekymre meg for det, to uker før termin.
  Pippi og Petter ser så søte ut, atte :-). Ønsker dere alle ,all mulig hell og lykke i dagene fremover.
  Klem.

 5. turid
  19 mai 2009 @ 06:24 | #5

  Er ikke barebare å drive dalmatineroppdrett, stadig noe å bekymre seg over. Håper de hører på begge ører og ser med sine brune øyne. De er ordentlig søte, blir arti å se bror og søster leke:-)

 6. Wenche
  18 mai 2009 @ 23:00 | #6

  Jeg fatter ikke at vesle Pippi er blitt mamma! Men hun klarte brasene og ser ut til å kose seg veldig med de små. Gratulerer med valpene til både Pippi og deg, Miriam! Men hvordan vet du at det er en sort og en lever når de ikke har fått prikkene enda?

  Blir disse to like fine som vår Spot, er det to hundeeiere som går lykkelige dager i møte!

 7. Aud.
  18 mai 2009 @ 22:55 | #7

  Herlighet..så nydelige..med små ører og alt sammen..blir helt rørt av disse små som vel alltid er litt i faresonen de første døgn! Og Pippi er nydelig Mor, med sine flekker og uttrykk, ser litt sliten ut her, ikke det minste rart..og en påpasselig matmor er nok et «must» enda, både for mor og barn. Smiler av navnene de allerede har fått, det var morsomt, og passet bra! All lykke videre..beste hilsen fra Aud og Gunnar.

 8. Hilde & Spot
  18 mai 2009 @ 22:51 | #8

  Spot er stolt nestenonkel! 🙂 Herlighet så søte!

Kommentarer er stengt