Arkiv

Arkiv for 27 august 2009

Turer

27 august 2009 1 kommentar

Uka har gått med til diverse som jeg skulle ha gjort for lenge siden, eller dvs. maling av stakittgjerde er litt vanskelig å få gjort når det regner ute. Har også fått malt utbygget 2 strøk, men det må nok males 1 strøk til i høst.

Minna i ett filosofisk øyeblikk

Minna i ett filosofisk øyeblikk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turer med 4 prikker går greit når man tar to i slengen. Minna og Pippi får trimmet seg sammen, mens Tim og Alice konkurrerer om hvem som kan løpe mest på tur….. Tim og Alice har arvet Hettie sin løpsstil og det går virkelig unna i skogen når de løper! Problemet er at de tar ingen hensyn til stokk og stein og mer enn en gang har Alice vært hos veterinæren og fått sydd dype rifter. Så det gjelder å finne plasser uten for mye kvist og kvast på bakken når man skal ha de med på tur. De har dessuten funnet seg 2 fine badedammer som de dupper seg i hver morgen, våte og fornøyde når vi kommer hjem.

Pippi har arvet Hedda sine gener, løpe kan hun men ikke akkurat i samme stil og fart som de andre. Mens Minna tar seg noen lange runder inn i skogen står Pippi ofte og venter på stien at hun skal komme ut av skogen igjen. Og hvis Minna løper uti vanndammene blir Pippi bare stående på kanten og løfter opp bena så hun ikke blir våt.

Det er rart å se at samme rase er så forskjellig på noen området. Mine bryr seg svært lite om dårlig vær mens Hedda og Pippi står på trappa og tripper hvis det skulle regne ute.

Søndag reiser Pippi og Tim hjem igjen, da skal jeg så smått begynne å innrede rommet som nå er ferdig utvendig.

Minna innvier hagen

Minna innvier hagen