Arkiv

Arkiv for 23 august 2009

Morgenstund har gull i munn!

23 august 2009 2 kommentarer

Den fineste tiden på dagen er morgenen. Etter at hundene har fått sin skogstur, spist maten sin og tigget av havregryngrøten som er igjen etter frokosten min senker roen seg i huset. Det er vel den tiden på døgnet de er mest fornøyde?  Akkurat nå gjelder det å være først ferdig med spisingen så de kan »slåss» om senga som står ved pc’en. For øyeblikket er det 5 dalmatinere her og med bare plass til 2 i senga gjelder det altså å være raskt ute . De resterende må nøye seg med å ligge i bur eller på ett teppe på gulvet.

Jeg er iallefall fornøyd når hundene er fornøyde, da er det tid for min første kopp med te for dagen, som også er den beste for dagen. Tidlig på dagen gjør man seg også de beste tankene for dagen. Før man får  mange inntrykk via media.

Fra en tur i vår

Fra en tur i vår

 Jeg har til daglig 3 forskjellige ruter jeg velger mellom når jeg lufter hundene, men akkurat nå er vi nede i 2. I sommer har de »rasert» den ene skogen vi bruker til å gå tur. Av en eller annen grunn har jeg alltid trodd at man tok ut skog på vinteren, for å skåne underlaget og sist men ikke minst la dyrene som har reir få være i fred? Det er altså båndtvang på sommeren i skogen for hunder, men å rasere alt iberegnet reir for dyrene er ok?

Man får vel kanskje også ett litt annerledes forhold til naturen når man bruker den hver dag sommer som vinter, man legger merke til hvor hakkespetten holder til, og hvor maurtuene er, og det er vemodig å se at trærne og tuene blir borte. Den fine skogsveien ser akkurat nå ut som en eneste stor gjørmehaug. Godt er det iallefall at man har flere veier å velge mellom.

Vi har nå fått ett nytt tilskudd av en firbent i nabolaget, og Minna gleder seg nok til ett nærmere bekjentsskap.

Nei, nå får man vel bare hive seg over malespannet i finværet!